BUDUĆNOST BEZ POLUFINALA: Monako pobedio u majstorici

Novosti online

31. 03. 2021. u 20:15

KOŠARKAŠI Budućnosti nisu uspeli da stignu do polufinala Evrokupa, pošto su posle trećeg dramatičnog meča, poražena od Monaka sa 90:87, a prevagu na tasu tima iz Kneževine su doneli Matijas Lesor i ofanzivni skok.

БУДУЋНОСТ БЕЗ ПОЛУФИНАЛА: Монако победио у мајсторици

FOTO: AP

Najefikasniji u sastavu Monaka bili su Matijas Lesor sa 24, Markos Najt sa 12, Di Bost sa 11 i Džalel O’Brajan sa 11 poena. Kod Budućnost, raspoloženi za igru u napadu, bili su Džastin Kobs sa 17, Vili Rid sa 16, Amadeo Dela Vale sa 11, Petar Popović sa 11 i Nikola Ivanović sa 11 poena.

Izabranici Dejana Milojevića su hrabro i agresivno ušli u meč, ali gotovo tri minuta nisu uspeli da postignu ni jedan poen, pa je na semaforu pisalo 6:0. Mogao je Monako i do veće prednosti, ali nije pogodio nekoliko otvorenih šuteva, a zatim su Suad Šehović, Amadeo Dela Vale i Vili Rid, pokrenuli Podgoričane.

Pored Virtusa i Gran Kanarije koji su sa 2-0 dobili četvrtfinalne serije protiv Huventuda i Metropolitena, te stigli do polufinala, mesto među četiri najbolja tima u Evrokupu, izborio je i Uniks koji je na svom parketu, slavio protiv Lokomotive sa 82:78.

U polufinalu, snage će odmeriti Monako i Gran Kanarija, odnosno Virtus i Uniks.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu