IZ PATIKA U DIREKTORSKU FOTELJU: Nenad Mišanović završava košarkašku karijeru

B.G.

08. 04. 2021. u 22:35

MIŠANE majstore, huk je sa tribina, koji će sigurno još dugo biti u srcima košarkaških romantika, koji su godinama unazad uživali u lucidnim potezima, koševima, asistencijama i blokadama, vižljastog gorostasa, dobroćudnog sportsmena, jednostavno Mišana.

ИЗ ПАТИКА У ДИРЕКТОРСКУ ФОТЕЉУ: Ненад Мишановић завршава кошаркашку каријеру

FOTO: Ivan Pančić

Nenad Mišanović, nakon blistave karijere, u subotu 10. aprila, kada njegov Slodes bije odlučujući boj za ulazak u KLS, odigraće poslednju utakmicu i odmah uskočiti u odelo i direktorsku fotelju kluba za koji je ppslednje tri godine nastupao.

Put do zvezda započeo je u vršačkom Hemofarmu 2001. godine, za koji je nastupao pet sezona, do 2005. godine, kada prelazi u Crvenu zvezdu, u kojoj je sa uspehom igrao do 2008. godine i otvorio stranicu internacionalne karijere u moskovskom Dinamu.

Ovaj 217 centimetara visoki gorostas, rođen u Bileći, osim OKK Beograda, podgoričke Budućnosti, Radničkog iz Kragujevca, FMP-a, Igokee iz Laktaša, nastupao je za Rabotnički, Kumanovo, Tefel Sopot, Poznanj, US Monastir, Kašan, a od 2018. godine skrasio se u Slodesu i značajano doprineo istorijskom uspehu kluba, ukoliko.ostvari plasman u KLS.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?