RADONJIĆ ZADOVOLJAN POSLE POBEDE NAD ZADROM: Bilo je baš onako kako se samo poželeti može

Novosti online

26. 04. 2021. u 21:13

KOŠARKAŠI Crvene zvezde došli su u Zadar da izbore prvo mesto pred plej-of ABA lige. Taj zadatak su uspešno ispunili, pošto su u poslednjem 26. kolu regionalnog takmičenja slavili u "Jazinama" sa 90:70.

РАДОЊИЋ ЗАДОВОЉАН ПОСЛЕ ПОБЕДЕ НАД ЗАДРОМ: Било је баш онако како се само пожелети може

FOTO: KK Zadar/Zvonko Kucelin/ABA liga

Utiske posle meča izneo je trener crveno-belih Dejan Radonjić, koji je bio zadovoljan onim što su prikazali njegovi izabranici na hrvatskom primorju.

- Kao što smo rekli svesni smo važnosti utakmice, na samom početku smo prišli dobro u oba pravca. Bilo je baš onako kako se samo poželeti može - rekao je Radonjić.

Potom je obajsnio i šta je bilo presudno da Zvezda slavi, može se reći relativno lako.

- Napravili smo odmah u prvoj četvrtini prednost koju smo održavali do kraja poluvremena, a i nastavili smo u istom ritmu do kraja utakmice. Kontrolisali smo u drugom delu rezultat i nismo dopsutili ekipi Zadra da se primakne - zaključio je strateg crveno-belih.

Trener Zadra Veljko Mršić uprkos porazu nije bio nezadovoljan jer je svestan da je za rivala imao najtežeg mogućem protivnika u ovom trenutnku.

- Poslednja utakmica ABA lige, najteži protivnik, najjača ekipa koja stvarno igra dobro, videlo se da su se dobro pripremili. Ušli su jako motivisani u utakmicu, nismo se snašli u prvoj četvrtini sa agresivnošću. Solidno smo odigrali i čestitam mojim momcima - poručio je Mršić.

Podsetimo, Crvena zvezda je ligaški deo sezone završila sa učinkom 23-3, a Zadar 9-17.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

KAKO, MOLIM?! Da li je moguće da je Vilander ovo rekao o Novaku Đokoviću?