DOBRA I LOŠA VEST ZA DELIJE: "Zvezda dobila udarac u lice, mora da odgovori"

Novosti online

10. 05. 2021. u 14:24

OSTALO je nešto više od 24 sata do majstorice polufinala ABA lige u kojoj košarkaši Crvene zvezde dočekuju Igokeu, a trener Dejan Radonjić ima jednu dobru i jednu lošu vest za navijače crveno-belih.

ДОБРА И ЛОША ВЕСТ ЗА ДЕЛИЈЕ: Звезда добила ударац у лице, мора да одговори

FOTO: ABA liga

Dobra vest je da je Kori Volden sanirao povredu leđa i da je odradio prvi trening sa ekipom posle 10 dana. Loša je da sada problem, ali sa skočnim zglobom, ima Ognjen Dobrić.

– Posle niza odigranih utakmica sa Igokeeom jasno je da nije slučajno da postižu odlične rezultate, i to čitave sezone. Atletski odličan tim koji vešto koristi svoje mogućnosti. Ono što je dobro za nas u ovom trenutku da je Kori Volden odradio prvi trening sa ekipom posle 10 dana. Problem sa povredom leđa je saniran, a u oba dosadašnja meča donosili smo odluku o njegovom nastupu neposredno pred samu utakmicu. Zbog svega toga njegova želja treba jako da se poštuje jer je evidentno da zbog povrede i tog odsustva nije dao svoj maksimum – rekao Radonjić.

Strateg crveno-belih nada se da će Dobrić stisnuti zube i pomoći ekipi u borbi za finale.

– Dobrić ima povredu skočnog zgloba ali sam siguran da će stisnuti zube što će biti poruka da mora da se podigne stepen odgovornosti kod svih u meču u kome želimo da odigramo bolje nego u Laktašima, da budemo konstantniji u igri, da gradimo rezultat i da dođemo do onoga što želimo a to je pobeda – zaključio je Dejan Radonjić.

Crvena zvezda i Igokea do sada su ukupno odigrali 22 meča, a crveno-beli slavili su 15 puta.

Zvezda na svom parketu ima skor 8-3, ali ne treba zaboraviti činjenicu da je ekipa zvanično najboljeg trenera ABA lige, Dragana Bajića, u ovoj sezoni dva puta savladala Zvezdu.

Volden smatra da njegov tim sa mnogo boljim stavom mora da uđe u ovaj meč.

- U drugoj utakmici dobili smo udarac pravo u lice i moramo da odgovorimo. Ovo je utakmica na sve ili nošta i moramo da prikažemo maksimalnu borbenost, uložimo dodatni napor i maksimalnu motivaciju. Svesni smo značaja ove utakmice i pritiska koji donosi. Moramo da ostanemo mirni i da igramo sa samopuzdanjem - istakao je Volden.

Crveno-beli se bore za šesto uzastopno, a Igokea za prvo istorijsko učešće u finalu ABA lige.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

IMALA TEMPERATURU ŠEST MESECI: Niko nije znao šta joj je, a onda su joj saopštili strašne vesti