ZMAGO SAGADIN UPOZORAVA ZVEZDU: Ukoliko crveno-beli ne pobede Igokeu, to će biti katastrofa

Novosti online

11. 05. 2021. u 09:33

KOŠARKAŠI Crvene zvezde danas od 18.30 dočekuju Igokeu u majstorici polufinala plej-ofa ABA lige. O ovom meču govorio je slovenački stručnjak Zmago Sagadin.

ЗМАГО САГАДИН УПОЗОРАВА ЗВЕЗДУ: Уколико црвено-бели не победе Игокеу, то ће бити катастрофа

FOTO: N. Paraušić

Bivši trener crveno-belih smatra da je klub iz Beograda morao ovu seriju da reši u Laktašima i da bi eventualno ispadanje bila katastrofa.

- Veoma mi je žao što je Crvena zvezda došla u situaciju da se boji za prolaz protiv Igokee. Iskreno, nikada nisam ni pomislio da tako nešto može da se desi. Crveno-beli imaju mnogo kvalitetniji i skuplji tim, tako da je trebalo da reše sve još u Laktašima. Ali desilo se šta se desilo i prolaz će morati da jure u majstorici u Beogradu. Ukoliko izabranici Dejana Radonjića ne uspeju da zabeleže trijumf u ovom meču, to će biti prava katastrofa, ma biće tragedija. Posebno jer ni u Evropi nisu ništa uradili, rekao je Sagadin za "Srpski telegraf".

Iskusni 68-godišnji stručnjak je istakao da je Igokea ove sezone prijatno iznenadila. Takođe je naglasio da je bitan faktor to što nema publike.

- Iako navijam za moj bivši tim, moram da priznam da me je Igokea veoma iznenadila ove sezone. Igraju lepo i bez opterećenja i zbog toga beleže dobre rezultate. Verujem da će biti dobro pripremljeni za ovaj meč. Zvezda i Partizan su klubovi koji su navikli da igraju pred velikim brojem navijača i ova situacija njima nikako ne odgovara. Ubeđen sam da bi ova dva kluba beležila mnogo bolje rezultate ove sezone da su igrali pred punim tribinama. Ista situacija je i sad u plej-ofu jer će crveno-beli morati da nastupe bez svog najbitnijeg šestog igrača - zaključio je Sagadin.

Podsetimo, Zvezda je dobila prvi meč u Beogradu sa 76:61, Igoeka je uzvrtila u Laktašima rezultatom 81:68.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?