DOBRE VESTI ZA PARTIZAN: Krilo crno-belih se vratilo u tim

Novosti online

12. 05. 2021. u 15:44

KOŠARKAŠE Partizana do kraja sezone očekuje takmičenje u Superligi Srbije, a u finiš sezone ući će jači za Radeta Zagorca.

ДОБРЕ ВЕСТИ ЗА ПАРТИЗАН: Крило црно-белих се вратило у тим

FOTO: N. Paraušić

Krilo crno-belih je propustilo finiš ABA lige i Evrokupa zbog povrede. Sada se oporavio od iste, počeo je da trenira i biće na raspolaganju treneru Aleksandru Matoviću.

- Žao mi je što se desila ta povreda u trenutku kada je to možda bila ključna utakmica za prolaz u završnicu Evrokupa. Jeste situacija bila teška, ali voleo bih da sam mogao da budem tu i pomognem - rekao je Zagorac.

Povreda se pogoršala na utakmici protiv Cedevita Olimpije.

- Na kraju se ispostavilo da je igranje na toj utakmici dosta i prologiralo čitavu ovu pauzu. Bio je nezgodan udarac u Zadru, povreda nije bila naivna. Zadnji deo vrata i početak kičme je bio u pitanju - zaključio je Zagorac.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVA PRILIKA ZA MLADE U NIS-U: Peta sezona programa „NIS ENERGY”