BOGDANOV PLES U ISTORIJSKOJ NOĆI ATLANTE: Bogdanović bolji od Vestbruka, Hoksi u plej-ofu (VIDEO)

Novosti online

13. 05. 2021. u 08:09

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović doprineo je sa 20 ubačenih poena u pobedi njegove Atlante protiv Vašingtona, u noćas odigranom duelu timova koji će sa Istoka izvesno igrati u plej-ofu.

БОГДАНОВ ПЛЕС У ИСТОРИЈСКОЈ НОЋИ АТЛАНТЕ: Богдановић бољи од Вестбрука, Хокси у плеј-офу (ВИДЕО)

Foto: AP

Hoksi su u novom deulu sa Vizardsima ponovo slavili tesnu pobedu - 120:116, i na taj način prvi put od 2017. godine izborili mesto u doigravanju.

Najzaslužniji za to bio je plejmejker Trej Jang, koji je sa 33 poena, devet asistencija i osam skokova bio čovek odluke za tim iz Džordžije.

Odlično su ga ispratili Bogdan Bogdanović sa 20 (uz tri asistencije, tri ukradene i dve uhvaćene lopte), te Džon Kolins sa 18 i Klint Kapela sa 17 poena.

Kod gostiju iz prestonice, koji će do mesta u plej-ofu pokušati da dođu kroz plej-in utakmice, ponovo nije bilo povređenog Bredlija Bila, i ponovo je najzapaženiji bio Rasel Vestbruk.

On ovoga puta nije uspeo da zabeleži tripl-dabl po kojima je od nedavno najuspešniji u istoriji lige , ali je sa 34 poena, 15 uspešnih dodavanja i pet skokova bio najbolji ”čarobnjak”.

Hoksi su sa skorom 38-31 trenutno četvrti, dok su Vizardsi sa 32-38 na desetom mestu Istočne konferencije.

U ostalim mečevima odigranim noćas, Dalas je bez većih problema pobedio desetkovani Nju Orleans sa 125:107, uz dva poena i dva skoka srpskog centra Bobana Marjanovića.

Los Anđeles Lejkersi su bez Dejvisa i Džejmsa teškom mukom pobedili odavno otpisani Hjuston (124:122), dok su u derbiju večeri Portland Trejlblejzersi nadigrali najbolji tim lige, Jutu Džez sa 105:98.

Bruklin je na povratku Džejmsa Hardena na teren (18 poena i 11 asistencija) bio bolji od San Antonija rezultatom 128:116, dok je Klivlend na svom terenu nadigrao Boston - 102:94.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?