NASTAVLJA SE EDUKACIJA: UKTS organizuje seminar "Trenerski dani“ u video formatu

Tanjug

15. 05. 2021. u 11:56

UDRUŽENjE košarkaških trenera Srbije (UKTS) nastavlja sa praksom permanetne edukacije svojih članova, pošto će i ovog proleća biće realizovan čuveni seminar "Trenerski dani", koji od 2017. nosi ime Borivoja Cenića.

НАСТАВЉА СЕ ЕДУКАЦИЈА: УКТС организује  семинар Тренерски дани“ у видео формату

FOTO: N. Paraušić

Tako će biti nastavljena tradicija duža od 35 godina, a ovaj edukativni program prvenstveno je namenjen trenerima mlađih kategorija.

- Kako bismo izbegli bilo kakve zdravstvene rizike, odlučili smo se da i ove godine predavanja za Trenerske dane Borivoje Cenić pripremimo u video formatu i tako ih distribuiramo svim našim trenerima - kaže Strahinja Vasiljević, generalni sekretar UKTS.

UKTS je i ovog puta obezbedio eminentne predavače.

- Obezbedili smo petoricu izvanrednih predavača i dokazanih stručnjaka u radu sa mlađim kategorijama. To su Rajko Toroman, Vlada Vukoičić, Žarko Vučurević, Dejan Mijatović i Nenad Trunić. Uvereni smo da će njihova iskustva i metodike rada biti dragocene za naše mlade trenere - zaključio je Vasiljević.

Osim seminara, UKTS je edukativni sadržaj obogatio i izdavanjem još jedne knjige pod nazivom "Vežbe odbrambene taktike“ koja će biti podeljena svim trenerima.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RASIPANJE HRANE: Globalni problem koji ima duboke ekološke, ekonomske i socijalne posledice