DEJAN MILOJEVIĆ: Nema predaje, probaćemo da smanjimo zaostatak u finalu

Novosti online

21. 05. 2021. u 15:18

TRENER košarkaša Budućnosti Dejan Milojević rekao je danas da njegova ekipa mora da smanji oscilacije u igri i bude prisebna u predstojećoj utakmici protiv Crvene zvezde, kako bi ostala u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige.

ДЕЈАН МИЛОЈЕВИЋ: Нема предаје, пробаћемо да смањимо заостатак у финалу

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

"Očekuje nas treća utakmica, koja je psihološki jako teška. Zvezda će biti sigurno rasterećenija. Međutim, mi smo i u prve dve utakmice pokazali da, ako smanjimo oscilacije i budemo čvršći, imamo čemu da se nadamo. Tako da, nema predaje. Da probamo prvo da smanjimo", rekao je Milojević.

Košarkaši Budućnosti igraju u subotu od 20.30 na svom terenu u Podgorici protiv Crvene zvezde, treću utakmicu finala plej-ofa ABA lige. Zvezda vodi sa 2:0, pošto je pobedila u obe utakmice u Beogradu i potrebna joj je još jedna pobeda kako bi osvojila šampionsku titulu.

"Treba da smanjimo oscilacije. Bilo je perioda i jako dobre i jako loše igre. Ti periodi loše igre treba da nam budu kraći i potrebno je da zadržimo prisebnost i staloženost u ključnim momentima", naveo je trener podgoričke ekipe.

Košarkaš Budućnosti Zoran Nikolić rekao je da ekipa mora da bude čvrsta i spremna na sve.

"Moramo početi mnogo energičnije. U obe utakmice nam je trebalo vremena da se razigramo, da uđemo u dobru seriju. Moramo da budemo maksimalno fokusirani i čvrsti od prvog minuta. Ove utakmice se pobeđuju velikom borbom i fokusom od samog početka, moramo odmah da budemo spremni na sve", naveo je Nikolić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?