DEJAN RADONJIĆ: Maksimalno koncentrisano u Podgorici

Tanjug

21. 05. 2021. u 15:34

TRENER košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegov tim mora da bude na visokom nivou u trećem meču finala regionalne ABA lige protiv Budućnosti.

ДЕЈАН РАДОЊИЋ: Максимално концентрисано у Подгорици

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Crveno-beli vode sa 2-0, a finalna serija sutra se nastavlja u Podgorici od 20.30 sati.

"U potpunosti smo svesni da igramo protiv kvalitetne ekipe Budućnosti. Moramo biti spremni da odgovorimo energetski i da odigramo sa maksimalnom koncentracijom svih 40 minuta. Na sam dan utakmice ćemo doneti odluku u kom sastavu ćemo nastupiti“, rekao je Radonjić za klupski sajt.

Centar Zvezde Ognjen Kuzmić takođe očekuje vrlo tešku utakmica u "Morači".

"Slažem se sa saigračima koji su prethodnih dana rekli da ćemo morati još bolje u Podgorici u svakom delu igre, ali i energijom i borbenošću. To znači borba za svaku loptu, za svaki skok, čvrsto i na prvom mestu timski. Budućnost je pokazala još jednom u ovim utakmicama finala da je kvalitetan rival protiv koga morate da odigrate dobru utakmicu ako želite da dođete do rezultata", rekao je Kuzmić.

U slučaju potrebe, četvrti meč finalne serije igrao bi se u ponedeljak u istom terminu od 20.30 sati, a eventualni peti meč zakazan je za petak u hali "Aleksandar Nikolić".


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici