KO JE TAJ SVETISLAV PEŠIĆ? Legendarni Amerikanac žestoko pobesneo zbog izjave selektora Srbije

Novosti online

25. 07. 2024. u 10:31

IZJAVA selektora Srbije Svetislava Pešića da je današnji američki tim bolji od originalnog Drim tima iz 1992. godine odjeknula je poput bombe u košarkaškim krugovima.

КО ЈЕ ТАЈ СВЕТИСЛАВ ПЕШИЋ? Легендарни Американац жестоко побеснео због изјаве селектора Србије

FOTO: M. Vukadinović

Jedan od onih koji je bio u tom timu na Olimpijskim igrama u Barseloni Kris Malin žestoko je poludeo na šefa struke "orlova".

- Ko je uopšte taj čovek? Treba da se probudi, možda skoči u srpsko more, kako bi prodrmao svoju gu*icu malo! - besan je Amerikanac

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Malin je nastavio da bljuje vatru na selektora Srbije...

- Možda ću ga videti u Parizu, potražiću ga i dati mu malu istorijsku lekciju. Očigledno je kako stvari stoje trenutno, kada je reč o odnosu ovog američkog tima i onog iz 1992. godine. Međutim, ostavićemo prostora ljudima da pričaju šta žele. Svakako znate odgovor. Znate, tako je?”, poručio je Malin za "Sportskeeda".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsećanja radi, članovi "Drim tima" iz 1992. na Olimpijskim igrama u Batrseloni bili su: Majkl Džordan, Kris Malin, Irvin Medžik Džonson, Leri Bird, Karl Meloun, Skoti Pipen, Čarls Barkli, Džon Stokton, Klajd Dreksler, Pat Juing, Dejvid Robinson i Kristijan Lejtner.

A Stiv Ker je za Lil i verovatno Pariz odabrao sledećih 12 igrača: Lebron Džejms, Stef Kari, Kevin Durent, Džoel Embid, Devin Buker, Džejson Tejtum, Entoni Dejvis, Tajriz Halibarton, Enthoni Edvards, Džejru Holidej, Bem Adebajo, Derik Vajt.

Pa, vi odlučite ko je bolji oni iz 1992. godine ili ovi danas, odnosno da li je u pravu Pešić ili Malin. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RASULO U SAD! Selektor udario na igrače, ozbiljno ih prozvao