RASULO U SAD! Selektor udario na igrače, ozbiljno ih prozvao

Novosti online

25. 07. 2024. u 11:07

Selektor košarkaške reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država Stiv Ker nije zadovoljan prikazanim u pripremnim utakmicama, što baca senku sumnje na snagu najjačeg sastava za napad na zlato na Olimpijskim igrama.

РАСУЛО У САД! Селектор ударио на играче, озбиљно их прозвао

FOTO: Tanjug/AP

Iako se očekivalo da će tim Amerike biti nepobediv, pripremne utakmice su pokazale suprotno. Ker je istakao da je nezadovoljan zalaganjem svojih izabranika u meču rotiv Nemačke, naglašavajući potrebu za poboljšanjem igre na oba kraja terena:

- Uopšte mi se nije dopao naš ritam protiv Nemačke, samo smo se šetali po terenu. Teško mi je bilo da pogledam snimak utakmice - istakao je selektor "drim tima".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Sjedinjene Američke Države će svoj prvi meč na turniru odigrati protiv Srbije u nedelju 28. jula sa početkom od 17.15 časova. Ovo će biti prilika da se vidi da li su kritike selektora Stiva Kera imale efekta i da li će tim SAD-a uspeti da pokaže svoju pravu snagu na terenu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVAKO SU RASLE PLATE U SRBIJI: Dobre vesti za građane o onom što nam sledi