BOŽIDAR MALJKOVIĆ: U Tokiju smo osvojili devet medalja, želimo bar jednu više u Parizu

Tanjug

25. 07. 2024. u 12:45

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković izjavio je danas da srpski reprezentativci na Olimpijskim igrama u Parizu osvoje bar jednu medalju više nego u Tokiju pre tri godine, kada su osvojili devet.

БОЖИДАР МАЉКОВИЋ: У Токију смо освојили девет медаља, желимо бар једну више у Паризу

FOTO: Tanjug/AP

"Pripremljeni smo da ostvarimo dobre rezultate. U Tokiju smo osvojili devet medalja, ovde želimo bar jednu više. Hoćemo i 11 medalja i ja ću biti zadovoljan ako ostvarimo tako veliki uspeh", rekao je Maljković u Parizu na konferenciji za novinare Olimpijskog tima Srbije.

Dodao je da je srpska ekipa u Parizi stigla sa 120 takmičara u 34 discipline, među kojima su Novak Đoković, Tijana Bošković, Nikola Jokić, Ivana Španović i mnogi drugi.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

"Srbija je spremna da zasija u ovom gradu. Mi smo stigli u pariz sa 120 takmičara koji su dobro pripremljeni, sa velikim ambicijama. Srbija je mala zemlja, ali imamo dugu tradiciju u sportu", kazao je Maljković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALARM U PARIZU! Nadal odustaje od Olimpijskih igara? Oglasio se Špančev trener