SRBIJO, OPUSTI SE! Oglasila se Ivana Španović pred Olimpijske igre

Novosti online

25. 07. 2024. u 14:04

Srpska atletičarka Ivana Španović izrazila je svoje uzbuđenje pred početak Olimpijskih igara u Parizu, sa jasnim ciljem da osvoji zlato.

СРБИЈО, ОПУСТИ СЕ! Огласила се Ивана Шпановић пред Олимпијске игре

Foto: Tanjug / AP

Nakon što je na prethodnim Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine osvojila bronzanu medalju, Ivana dolazi u Pariz kao aktuelna svetska šampionka iz Budimpešte i dvostruka evropska prvakinja.

Uoči početka takmičenja, Ivana se obratila navijačima iz Olimpijskog sela u Parizu, pozivajući ih da podrže srpski tim u borbi za medalje i tako razbila i poslednji crni oblak sumnje da se neće pojaviti na takmičenju. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

– Ostalo je još dva dana do početka Olimpijskih igara. Budite uz nas, podržite tim Srbije – poručila je Španović putem društvenih mreža, pokazujući optimizam i odlučnost pred predstojeće izazove.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Iako je pre nekoliko dana na atletskom mitingu u Linjanu u Italiji prekinula nastup zbog bola u Ahilovoj tetivi, Ivana je uverena da će biti u punoj formi za početak takmičenja 6. avgusta. Prekid nastupa bio je preventivan potez kako bi se osigurala njena spremnost za najveći sportski događaj godine.

BONUS VIDEO: Ovako se u Madridu slavila 15. titula u Ligi šampiona 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SA NOVOSTIMA TOKOM OLIMPIJSKIH IGARA: Pratite dešavanja iz Pariza na način koji do sada nije viđen na ovim prostorima!