NADAL O ŽREBU ZA OLIMPIJSKE IGRE: Rafa fokusiran samo na jednu stvar, potencijalni meč sa Đokovićem nije ni prokomentarisao!

Filip Milošević

25. 07. 2024. u 16:17

Španski teniser Rafael Nadal saznao je na žrebu rivale na Olimpijskim igrama. Potencijalni protivnik već u drugom kolu može da mu bude Novak Đoković, a Španac ni reč nije prokomentarisao o tome.

НАДАЛ О ЖРЕБУ ЗА ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ: Рафа фокусиран само на једну ствар, потенцијални меч са Ђоковићем није ни прокоментарисао!

FOTO: AP

– Veoma je posebno što sam ovde. Ovo je najlepše mesto u mojoj karijeri. Pokušavam da uživam u trenutku – prve su reči Španca nakon žreba, a onda je u izjavi za španski „Eurosport“ rekao da je uzbuđen „prvo zbog dubla“.

– Pa da vidimo… Istina je da je ovo nedostajalo, fokusiran sam da ne razmišljam o tome šta će se desiti, stvar je u tome da ćemo prvo početi sa dublom. Prvo ću se fokusirati na to, a onda ću pokušati da budem spreman kada dođe singl protiv Martona, koji je odličan igrač – izjavio je Nadal.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVAKO SU RASLE PLATE U SRBIJI: Dobre vesti za građane o onom što nam sledi