ALARM U PARIZU! Nadal odustaje od Olimpijskih igara? Oglasio se Špančev trener

Александар Илић
Aleksandar Ilić

25. 07. 2024. u 20:38

ŠPANAC Rafael Nadal dobro je zabrinuo svoje navijače. On se povredio dan pred zvanično otvaranje Olimpijskih igara, a njegov nastup u Parizu je neizvestan.

АЛАРМ У ПАРИЗУ! Надал одустаје од Олимпијских игара? Огласио се Шпанчев тренер

Tanjug/AP

Trebalo je da Rafael Nadal trenira na terenima u Parizu, odustao je ubrzo nakon što je objavljeno da će u drugom kolu igrati protiv najboljeg tenisera svih vremena - Novaka Đokovića. 

Uticajni španski mediji preneli su vest da je doživeo povredu tetive kolena i da je upitno hoće li igrati, a dodatnu brigu zadao je i Karlos Moja. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Legendarni teniser je u razgovoru za jedan španski radio potvrdio da Nadala muči povreda i da ne može da potvrdi da će "bik sa Majorke" i zaigrati u Parizu. 

- Ne mogu da vam kažem da će Nadal igrati. Danas je odlučeno da odmori i da mu se da vreme kako bi se oporavio od problema koji se dogodio juče. Videćemo da li će biti spreman sutra. Najodgovornija stvar trenutno, s obzirom na veličinu događaja koji je pred nama, je da ne forsiramo. Sačekaćemo 48 sati - rekao je Moja. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Nadalu je ovo trebalo da bude četvrto učešće na Olimpijskim igrama, a na prethodna tri takmičenja on je dva puta stizao do zlata. Prvo je 2008. godine u Pekingu osvojio zlato u singlu, a onda se najsjajnijim odličjem okitio i u dublu u Riju 2016. i to u paru sa Mark Lopezom. 

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu 

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVAKO SU RASLE PLATE U SRBIJI: Dobre vesti za građane o onom što nam sledi