"OVO ĆE BITI POSLEDNJI PLES"! Ceo svet u suzama zbog izjave Novaka Đokovića na gala večeri u Parizu

Novosti online

26. 07. 2024. u 08:10

Tokom zvanične konferencije za medije srpskog olimpijskog tima, Novak Đoković izrazio je nadu da će imati priliku da se sastane sa Rafaelom Nadalom u drugom kolu Olimpijskih igara.

ОВО ЋЕ БИТИ ПОСЛЕДЊИ ПЛЕС! Цео свет у сузама због изјаве Новака Ђоковића на гала вечери у Паризу

Foto: Printskrin

Ukoliko obojica uspešno prođu svoje rivale, očekuje se da će doći do ovog velikog duela. Đoković je istakao da je svestan Nadalovih povreda, ali mu izražava veliko poštovanje i nestrpljenje da ponovo zaigra protiv "kralja šljake".

Na gala večeri u organizaciji "Luj Viton Fondacije", Novak Đoković je izjavio da je impresioniran događajem i da je oduševljen što ima priliku da bude deo takve manifestacije. Takođe, izrazio je nadu da će imati priliku da se sretne sa Nadalom u drugom kolu Olimpijskih igara, ističući da će to biti "poslednji ples za obojicu".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Divno je biti ovde, prvi mi je put i impresioniran sam. Velika je privilegija biti deo ovakvog događaja, sa lepim i elegantnim ljudima - istakao je Novak, a zatim jednom izjavom šokirao planetu:

- Očigledno je da nije igrao puno i njegov renkig je pao. Tako da je uvek mogućnost da se sretnem s njim u nekim ranim rundama. Idemo, to će definitivno biti spektakl, kao u stara dobra vremena. Nadam se da ćemo se sresti u tom 2. kolu jer će to biti poslednji ples za obojicu. Svako poštovanje za Rafu. Jeste imao problema sa povredama, ali je i dalje kralj šljake. Ono što je on uradio na terenima Rolan Garosa je neprocenjivo, jedva čekam da zajednom sa njim izađem na teren.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Najbolji teniser u istoriji belog sporta, Novak Đoković svoj put ka toliko željenom najsjajnijem olimpijskom odličju, započeće mečom protiv Metjua Ebdena. Nole će protiv Austrlijanca igrati u subotu, 27. jula od 13.30 časova. 

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVAKO SU RASLE PLATE U SRBIJI: Dobre vesti za građane o onom što nam sledi