NE ZNAM, DA LI ZNAŠ, ALI UNUTRA JE ONA... Novak Đoković zatečen kada mu je novinar otkrio koga će sresti, a tek Jelena

Novosti online

26. 07. 2024. u 08:30

Još malo je ostalo do zvanične ceremonije otvaranja Olimpijskih igara koja će se održati u petak. Dan uoči ovog događaja Novak i Jelena Đoković sve su oduševili svojom pojavom na jednoj svečanosti u Parizu.

НЕ ЗНАМ, ДА ЛИ ЗНАШ, АЛИ УНУТРА ЈЕ ОНА... Новак Ђоковић затечен када му је новинар открио кога ће срести, а тек Јелена

Foto: Profimedia

Srpski par ukrao je šou i pored toga što su se uz njih našli velikani kao što su teniserka Serena Vilijams, glumica Šarliz Teron, zatim košarkaši Tajris Halibarton, Džejson Tejtum, Lebron Džejms, skijašica Lindzi Von, čuveni režiser Stiven Spilberg, reper Snup Dog i mnogi drugi.

Novak se pojavio u plavom sakou i beloj košulji, dok je Jelena bila u potpuno beloj varijanti.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Tom prilkom je Đoković otkrio novinarima da će ovo biti poslednji meč njega i Rafaela Nadala, ako uopšte do njega i dođe.

Ali, razgovor sa novinarom, odnosno trenutak kada mu je isti rekao koga će sresti unutra na proslavi je zapalio internet.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Foto: Profimedia

 

- Ne znam da li ovo znaš, ali unutra ćeš videti Šarliz Teron. Možda je nisi video od onog trenutka u Palm Springsu - rekao je novinar, dok je Đoković kroz osmeh nastavio:

- Moja partnerka u miks dublu. Moramo ubrzo opet da delimo teniski teren zajedno. Jedva čekam da je vidim i proverim kako joj ide sa tenisom.

Podsetimo, Šarliz i Novak su bili deo tradicionalne egzibicije „Desert Smash“, uoči turnira u Indijan Velsu, kada je srpski teniser privremeno zamenio Frensisa Tijafoa i postao partner Teronovoj.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALARM U PARIZU! Nadal odustaje od Olimpijskih igara? Oglasio se Špančev trener