UDRITE, ŠTO JAČE MOŽETE! Novi sraman napad na Novaka Đokovića pred start Olimpijskih igara

Novosti online

26. 07. 2024. u 10:22

ŽREB na Olimpijskim igrama za teniski turnir je već u drugom kolu spojio Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, pod uslovom da obojica preskoče prvu prepreku.

УДРИТЕ, ШТО ЈАЧЕ МОЖЕТЕ! Нови сраман напад на Новака Ђоковића пред старт Олимпијских игара

FOTO: Tanjug/AP

To kao da je bila lampica za poziv, da krenu igre izvan terena koje obično Nadala stavljaju kao žrtveno jagnje, jadno i povređeno, a Đokovića kao nekog negativca koji preko "leševa" gazi do ciljeva. 

Jadno i bedno, pa je tako poznati teniski portal tennis365.com izazvao veliku pažnju javnosti provokativnim tekstom u kom je direktno prozvao navijače Novaka Đokovića. Naslov koji je izazvao buru reakcija glasio je: "Navijači Novaka Đokovića preziru Nadala." Ovakav način izveštavanja izazvao je oštre reakcije javnosti, a posebno fanova oba tenisera.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Foto: Printskrin

 

Izjava Rafinog trenera Karlosa Moje da nije siguran hoće li Nadal igrati dubl s Karlosom Alkarazom zbog problema s povredom bila je okidač za ovu kontroverzu. Vest o Nadalovoj povredi inspirisala je reakciju nekih Đokovićevih navijača, koji su sugerisali da Španac pravi izgovore pre potencijalnog duela s Novakomu drugom kolu teniskog turnira na OI 2024. 

Priče koje otkrivaju Nadalovu povredu bile su pune komentara Đokovićevih pristalica, koji su "targetirali" Rafu, što su mediji iskoristili da Novaka stave u odelo glavnog negativca.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Neka, vam je na čast, a Srbin je poznat kao najjači kad mu izvučete živac. 

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVAKO SU RASLE PLATE U SRBIJI: Dobre vesti za građane o onom što nam sledi