NOVAK ĐOKOVIĆ SA HRVATSKOM BRAĆOM! Fotografija iz Pariza o kojoj bruji region

Novosti online

26. 07. 2024. u 12:04

TOLIKO želimo to zlato za Novaka Đokovića sa Olimpijskih igara.

НОВАК ЂОКОВИЋ СА ХРВАТСКОМ БРАЋОМ! Фотографија из Париза о којој бруји регион

Foto: Printskrin

Cela Srbija želi samo jedno, a naravno i Nole. Ovo je poslednja šansa, s obzirom koliko Đoković ima godine, ali ne da neće biti lako viće vraški teško. Novak mora da savlada Karlosa Alkaraza na omiljenoj podlozi, a pre toga i Rafaela Nadala u njegovoj dnevnoj sobi. 

Međutim, Nole priznaje da je spremniji nego na Vimbldonu, pa ako nije osvojio u Tokiju gde je bio glavni favorit, red je sada da napravi preokret u Parizu gde mu se manje šanse daje. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Đoković je čini se nikada raspoloženiji. Pred start takmičenja bio je i na jednom događaju prepunom poznatih ličnosti iz sveta sporta i drugih sfera života. Nije to bilo sve, pošto je uoči svega toga odradio i trening, osetio parisku šljaku i počeo sa pripremama za ono što ga čeka. 

U svlačionici je stigao i da se slika sa dvojicom hrvatskih tenisera. U pitanju su Mate Pavić i Nikola Mektić i upravo je Nikola objavio tu fotku na društvenim mrežama, a Nole je postavio na svoj profil i postavio srpsku i hrvatsku zastavu i znak rukovanja.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Brzo su reagovali i navijači koji su oduševljeni tim potezom. "Nole sa svojom hrvatskom braćom", stoji u objavi jedne od navijačica. Inače, Pavić i Mektić brane olimpijsko zlato pošto su u Tokiju u finalu pobedili sunarodnike Marina Čilića i Ivana Dodiga. Sigurno je Nole uzeo neki pelcer od Hrvata pred start olimpijskog teniskog turnira u Parizu.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVAKO SU RASLE PLATE U SRBIJI: Dobre vesti za građane o onom što nam sledi