PRVA POBEDA POSLE 344 DANA: Vojvodina i Radnički zapaženi u prvim mečevima evropskih kvalifikacija

Z. Ćorović

26. 07. 2024. u 18:06

VOJVODINA je "ispustila" veliki Ajaks usred Amsterdama, ali je Radnički doneo Srbiji prvu klupsku pobedu na međunaropdnoj sceni posle 344 dana. Oba naša predstavnika odigrala su dobro u prvim kvalifikacionim mečevima za LE I LK, imaju čemu da se nadaju u revanšima sledeće nedelje. Novosađani mogu da žale što su pali u samom finišu, po prikazanoj igri zaslužili su mnogo više od minimalnog poraza.

ПРВА ПОБЕДА ПОСЛЕ 344 ДАНА: Војводина и Раднички запажени у првим мечевима европских квалификација

FKV

- Čestitam mojim igračima na odlično odigranoj utakmici protiv tako velikog rivala kakav je Ajaks - rekao je Božidar Bandović, trener "lala". U drugom poluvremenu smo bili dobri, imali smo situaciju da postignemo gol i ostaje žal. Želeo sam da igrači igraju bez grča, straha. Prezadovoljan sam igrom i možemo samo da budemo ponosni. Završena je prva utakmica, moramo se spremiti za drugu i da damo sve od sebe u revanšu.

Radnički je u Leskovcu lepim golom Aleksića savladao Mornar i ovo je bio prvi trijumf neke naše ekipe u Evropi od 17. avgusta prošle godine kada je Partizan savladao Sabah (2:0).

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Bili smo i prozivani zbog toga, rekao sam da ćemo doprineti državnom koeficijentu. Prva pobeda posle 344 dana, zaslužili smo je. Golman Mornara je bio junak utakmi. Po meni su šanse i dalje ravnopravne i siguran sam da ćemo motivisano i koretno ući u revanš - istakao je Feđa Dudić, trener Radničkog.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRENOS - SVEČANO OTVARANJE OLIMPIJSKIH IGARA: Mnogi su zbunjeni ceremonijom, desio se i jedan sukob