ALEKSANDAR STANOJEVIĆ SAMOKRITIČAN PRED GOSTOVANJE PARTIZANA NA UBU: Još smo bezopasni

Z. Ćorović

26. 07. 2024. u 19:07

BIĆE teško "valjku" da se brzo oporavi posle evropskog debakla sa Dinamom iz Kijeva. Trener Partizana Aleksandar Stanojević je pred sutrašnje (20.00) gostovanje na Ubu u drugom kolu fudbalske Superlige ponovio da je ekipa mnogo daleko od onoga što on želi i da se brojni problemi rešavaju u hodu.

АЛЕКСАНДАР СТАНОЈЕВИЋ САМОКРИТИЧАН ПРЕД ГОСТОВАЊЕ ПАРТИЗАНА НА УБУ: Још смо безопасни

FOTO: FK Partizan

- Dolazi nam utakmica domaćeg prvenstva posle teškog poraza - istakao je Stanojević. - Čuli smo da su ulaznice rasprodate, Jedinstvo je dovelo dosta novih igrača, organizovan su tim, žele da igraju i imaju moje puno poštovanje. Što se nas tiče, nismo nametnuli stil u prve dve utakmice, ali ni tokom priprema. Još nisu svi igrači spremni s obzirom na to da dosta njih nije prošlo pripreme zbog povreda ili drugih razloga. U hodu se uigravamo. Trenutno smo daleko od onoga što želim.

Trener crno-belih ne beži od odgovornosti i samokritike.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Evidentno je da nismo napravili nijedan korak napred. Više me brine faza napada od odbrane koju je lakše napraviti. Pokazali smo da smo totalno bezopasni i da se slabo krećemo u napadu. Ovoj ekipi je neophodno osveženje u igračkom kadru. Adaptacija na moj rad takođe traje duže nego što je očekivano iako imam veliko iskustvo. Razgovaram sa rukovodstvom svaki dan, više puta. Potrebna su mi dva prelazna roka da napravim ekipu po svom ukusu - zaključio je Stanojević.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Imamo veliki budžet

PARTIZAN nema finansijskih problema da se pojača.

- Moramo da dovedemo igrače. Partizan ima ogroman budžet za pojačanja i igrače koje plaća, za srpske uslove. Ne govorim za evropske uslove, ali za Srbiju to je izuzetno veliki budžet i Partizan ozbiljno plaća, čak i pretplaćuje - smatra Stanojević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NADAL POSLE PORAZA: Rafa otvorio dušu nakon što je izgubio od Novaka Đokovića