ALBANCI SE VEĆ OBRUKALI! Svi im se smeju - kakva sramota na otvaranju Olimpijskih igara (FOTO)

Novosti online

26. 07. 2024. u 23:00

PRODEFILOVALI su učesnici Olimpijskih igara rekom Senom i predstavili se planeti pred nadmetanja u Parizu, a Albanija je dozvolila da joj se dogodi veliki gaf.

АЛБАНЦИ СЕ ВЕЋ ОБРУКАЛИ! Сви им се смеју - каква срамота на отварању Олимпијских игара (ФОТО)

FOTO: Profimedia

Njih osmoro, koji će predstavljati Albaniju na olimpijadi, pojavilo se na Seni na početku defilea, a odmah su stigli da se obrukaju. 

Zbog bruke pobesneo je i tamošnji novinar Ermal Kuka, koji je uvideo da su njegovi sunarodnici mahali pogrešnom zastavom Albanije. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Ovo je neverovatno, apsurdno i sramotno! Albanija je na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara predstavljena jednom od lažnih albanskih zastava koje kupujete na jeftinim pijacama! Ovo nije zvanična zastava Albanije, napisao je na društvenoj mreži "Iks", nekadašnjem Tviteru".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Da je Kuka u pravu zbog toga što "kuka" dokazuje i fotografija prave zastave koja izgleda ovako: 

FOTO: Printskrin/Wikipedia

Evidentno je da se kandže dvoglavog orla ne podudaraju, odnosno da su na zastavi koju su takmičari Albanije nosili daleko deblji nego na zvaničnoj državnoj zastavi, što je samo jedna od grešaka koje je Kuka uočio.

OGROMNO OBEZBEĐENjE: Policija na sve strane u Parizu pred otvaranje Olimpijskih igara 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SVEČANO OTVORENE OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU! Ceremonija koja se obračunala sa tradicijom i nikog nije ostavila ravnodušnog (FOTO/VIDEO)