KAKVA DRAMA! Zorani Arunović borba za medalju na Olimpijskim igrama izmakla za samo dva kruga

Novosti online

27. 07. 2024. u 13:51

Srpska strelkinja Zorana Arunović nije uspela da se plasira u veliko finale u disciplini 10 metara vazdušni pištolj, pošto je posle velike drame u kvalifikacijama na kraju zauzela 10. mesto sa 575 krugova!

КАКВА ДРАМА! Зорани Аруновић борба за медаљу на Олимпијским играма измакла за само два круга

Foto: Tanjug/AP

Srpska strelkinja je u prvoj seriji ostvarila 96 krugova, koliko je imala i u drugoj, dok je u trećoj "upucala" 95. Četvrta serija donela joj je rezultat od 96 krugova, u petoj je Zorana stigla do 96, a na kraju u šestoj do 96 krugova.

Dobro je Arunovićeva počela takmičenje, na momente se nalazila i među prvih osam pozicija, ali su je dve osmice koje je ostvarila tokom prve, a potom i treće serije udaljile od finala.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Posle druge osmice, Zorana je u jednom momentu pala i na 20. poziciju, ali je kroz nastavak takmičenja ponovo uspela da se popne na lestvici i da dođe čak na momente i jako blizu osmog mesta koje bi joj donelo finale.

Ipak, na kraju nije uspela da ostvari dovoljan broj krugova koji bi joj doneo plasman u veliko finale i u borbu za medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: Gužve na Rolan Garosu, svi hitaju da vide Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVAKO JE VUČIĆ RASTURIO LICEMERJE  MILATOVIĆA I OSTALIH POPUT NJEGA: Predsednik Srbije ogolio sve neistine isključivo istinom