NEDELJA JE DAN ZA SRBE: Evo šta nas sve očekuje na programu Olimpijskih igara!

Promo

27. 07. 2024. u 16:00

Sjajan dan je pred nama – vreme je da navijamo za Srbiju!

НЕДЕЉА ЈЕ ДАН ЗА СРБЕ: Ево шта нас све очекује на програму Олимпијских игара!

FOTO: Tanjug/AP

Ove nedelje potrebni su nam dobro zagrejani dlanovi, jer će se na terenima i u bazenima u Parizu i Lilu naći odbojkaši Srbije, vaterpolisti, košarkaši i košarkašice, a gledaćemo i vrlo uzbudljiv tenis.

Ne smemo zaboraviti ni džudo, streljaštvo i boks, što znači da ćemo od jutra pa sve do kasnih večernjih sati uživati u sportskom spektaklu.

Srbija ima brojne predstavnike na Olimpijskim igrama u Francuskoj, mnogi ciljaju medalje i zato je jako važno da našim olimpijcima pružimo veliku podršku!

Evo šta nas sve očekuje u nedelju:

10:00 Džudo, muškarci do 66 kg – prvo kolo (Strahinja Bunčić)

11:15 Streljaštvo (m), vazdušna puška 10m – kvalifikacije (Lazar Kovačević)
11:32 Boks, muškarci do 71 kg – šesnaestina finala (Vahid Abasov)
12:05 Srbija – Japan (vaterpolo, muškarci)
17:00 Francuska – Srbija (odbojka, muškarci)
17:15 Srbija – SAD (košarka, muškarci)
21:00 Srbija – Portoriko (košarka, žene)

Preostalo nam je još da tome dodamo i PATRIOTSKI TIKET, kako bismo na sve načine podržali naš tim.

Iz tog razloga, sportska kladionica Meridian donosi sjajne uslove za online klađenje na Olimpijske igre – tu su fantastični bonusi, najveće kvote, široka ponuda, kao i ultra zanimljiva promocija koja donosi „brdo“ dnevnih bonusa za one najupornije.

Krenimo redom: registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite fantastičan bonus dobrodošlice od 6.000 FREEBET. Potrebno je da kreirate i verifikujete nalog, zatim preuzmete besplatne spinove koje možete koristiti bez uslova, a nakon toga uplatite depozit minimum 300 RSD, jer vas Meridian časti sa 3.000 dinara sport bonusa.

Sada je vreme za tiket, evo nekih predloga:

Košarkaši Srbije Olimpijske igre otvaraju utakmicom protiv „drim tima“, a kasnije sledi nešto lakši posao, barem na papiru, protiv Portorika i Južnog Sudana. Svakako su Amerikanci favoriti da zauzmu prvo mesto u grupi C, a plasman u četvrtfinale garantovano je za prvoplasirani i drugoplasirani tim.

FOTO: Tanjug/AP

Košarka (M) – pobednik grupe C:

SAD – kvota 1.08
Srbija – kvota 8.00
Portoriko – kvota 35
Južni Sudan – kvota 50

Danas ćemo gledati i odbojkaše Srbije, koji su se plasirali na Olimpijske igre prvi put nakon 2012. godine. U grupi  A su sa Francuskom, Kanadom i Slovenijom.

FOTO: CEV

Odbojka (M) – pobednik grupe A:

Francuska – kvota 1.70
Kanada – kvota 8.00
Slovenija – kvota 3.40
Srbija – kvota 10.00

Vaterpolisti Srbije, popularni “Delfini” sup red put u Pariz imali jasnu poruku – idemo po zlato! A, šta drugo i očekivati od rođenih šampiona? Ovog puta predvodi ih Dušan Mandić, čovek sinonim za uspeh, koji je do sada sa selekcijom Srbije učestvovao na tri izdanja OI I sva tri puta se vratio sa medaljom – u Londonu 2012. godine, osvojio je bronzanu medalju, dok se sa zlatnim odličjima vratio iz Rija 2016. godine, kao i Tokija 2012. godine.Takmičenje ove godine otvaraju utakmicom protiv Japana, a zatim nastavljaju da se nadmeću sa vaterpolistima Australije, Španije, Francuske, te Mađarske. Težak put je pred “delfinima”, ali navikli su nas na uspehe.

foto miloš vukadinović

Vaterpolo (M) – pobednik grupe B

Španija – kvota 2.00
Mađarska – kvota 2.10
Srbija – kvota 6.50
Francuska – kvota 20
Australija – kvota 100
Japan – kvota 200

FOTO: KSS

I za smiraj ovog uzbudljivog dana – stižu i košarkašice Srbije. Marinine „lavice“ su jedan od favorita za medalju, a na tom putu najpre će im se isprečiti Portoriko, od 21:00 čas. Košarkašice su voljom žreba smeštene u grupu A sa timovima Španije, Kine i Portorika. Plasman u četvrtfinale obezbediće po dve prvoplasirane reprezentacije u svakoj grupi, kao i dve najbolje trećeplasirane.

Košarka (Ž) – pobednik grupe A:

Srbija – kvota 11
Portoriko – kvota 100
Kina – kvota 2.40
Španija – kvota 1.75

Dakle, jasno je da je paklen dan pred nama, ali i te kako uzbudljiv, pa kompletnu ponudu za klađenje možete pogledati OVDE!

Ne preostaje nam ništa drugo nego da uživamo u sportu i online klađenju, a ukoliko se priključite takmičenju u Meridianu – imate mogućnost da osvojite još mnogo dnevnih bonusa ukoliko se kladite na Srbiju. OVDE saznajte kako, a sada vas puštamo da uživate!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone