PREDSEDNIK VUČIĆ: U prvih smo sedam po visini nagrada, zavide nam mnogo razvijenije zemlje

Novosti online

27. 07. 2024. u 17:18

U Parizu je danas svečano otvorena "Srpska kuća", u okviru Olimpijskih igara 2024. otvaranju je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić i visoke zvanice Francuske i predstavnici diplomatskog kora.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ: У првих смо седам по висини награда, завиде нам много развијеније земље

FOTO: G. Čvorović

Vučić se nakon ceremonije otvaranja obratio javnosti. 

- Ponosan sam na naše ljude. Prvi dan je krenuo polovično, Damir i Novak su pobedili, nažalost Milica i Sara nisu imale sreće, kao i Zorana. Ali Zorana voli pritisak, pa neka se ne sekira. Neka se sprema za miks pa da sa Damirom uzme medalju. Ponosan sam na to kako je Srbija predstavljena. Drago mi je što možemo ugositi i Milorada Dodika ovde. Žao mi je što se više nerviram od ministra sporta.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Mađari su svetska vele sila, Slovenci i Hrvati regionalna. Izuzetno su snažni i u individualnim i u kolektivnim sportovima. Hrvati su sa porodicom Kostolić bili veoma uspešni. Zaista jesu silni i jaki. Nadam se da ćemo i mi biti nešto jači. Crna Gora ima pristojan vaterpolo, bilo bi iznenađenje osvajanje medalje. Ali želim uspeh kao i svima drugima. Uzdam se u Srbiju. Želim dobre rezultate i dobro učešće. Volim i naše mađarske prijatelje i nemam problem da to kažem.

Predsednik je potom sumirao utiske sa ceremonije otvaranja OI.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Rusi su dali nalog da svi oni koji njih vole pišu negativno o otvaranju, a ovi drugi imaju naloge da pišu pozitivno. Činjenica je da je sve urađeno spektakularno... Da li sam srećan nekim predstavama, pa nisam, ali koga to briga, što bih morao biti. Moj mali sin je bio zadovoljan nečim za decu, na primer Minionsi. Razgovarao sam sa većinom naših sportista, za svakoga strepim. Baš sam teško podneo ovo za Zoranu i Saru, znam koliko im je stalo. Sara je bila na pripremama u Tokiu, Zorana se spremala dugo. Povratila se posle treće serije, malo joj je nedostajalo. Da je ušla u finale, ona bi pobedila. U prvih 7 smo u svetu po visini nagrada. Zavide nam iz mnogo razvijenih zemalja, ne samo regiona.

BONUS VIDEO: Ovako se u Madridu slavila 15. titula u Ligi šampiona 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVEČANO OTVORENE OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU! Ceremonija koja se obračunala sa tradicijom i nikog nije ostavila ravnodušnog (FOTO/VIDEO)