POSLE HAOSA ARGENTINA SE UZDIGLA: "Gaučosi" savaldali Irak, Španija obezbedila prolazak dalje

Novosti online

27. 07. 2024. u 18:16

Fudbalska reprezentacija Argentine pobedila je danas u Lionu selekciju Iraka rezultatom 3:1 u drugom kolu na Olimpijskim igrama.

ПОСЛЕ ХАОСА АРГЕНТИНА СЕ УЗДИГЛА: Гаучоси савалдали Ирак, Шпанија обезбедила пролазак даље

FOTO: AP/Tanjug

Strelci za Argentinu bili su Tijago Almada u 13, Lusijano Gondou u 62. i Ezekjel Fernandez u 85. minutu. Jedini gol za Irak postigao je Ajmen Husein u 45+4. minutu. U drugom meču grupe B sastaće se Ukrajina i Maroko. Argentina i Irak posle dva kola imaju po tri boda.

Reprezentacija Španije savladala je Dominikansku Republiku 3:1 u drugom kolu grupe C. Golove za Španiju postigli su Fermin Lopez u 24, Aleks Baena u 55. i Migel Gutijerez u 70. minutu. Strelac jedinog gola za Dominikansku Republiku bio je Anhel Montes de Oka u 38. minutu. Dominikaska Republika je od 45+1. minuta igrala sa igračem manje, pošto je Edison Askona dobio crveni karton.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U drugoj utakmici grupe C sastaće se Egipat i Uzbekistan. Španija posle dva kola ima šest bodova, Dominikanska Republika ima jedan.

BONUS VIDEO: GUŽVE NA ROLAN GAROSU: Svi jure da vide Novaka Đokovića

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE NEPRIMERENO! STVARNO NE RAZUMEM! Novak Đoković u čudu posle prvog meča na Olimpijskim igrama