AMERI GLEDAJU I NE VERUJU: Embid opet "beži" sa megdana protiv Nikole Jokića?!

Novosti online

27. 07. 2024. u 19:44

Košarkaška reprezentacija Srbije igra protiv Amerikanaca u prvom kolu Olimpijskih igara, a pred taj duel desial se jedna zanimljiva situacija u selekciji Sjedinjenih Američkih Država.

АМЕРИ ГЛЕДАЈУ И НЕ ВЕРУЈУ: Ембид опет бежи са мегдана против Николе Јокића?!

FOTO: Tanjug/AP

Dok je Amerikance obradovala vest da se njihov najbolji strelac na međunarodnim takmičenjima, Kevin Durant (koji je na prvenstvima sveta i Olimpijskim igrama već "dogurao" do 640 poena) oporavio i moći će da igra protiv Srbije, uzdrmala ih je jedna druga.

Centar Filadelfije, i čovek koji je "sprečio" da četiri puta u nizu Nikola Jokić bude MVP NBA lige, Džoel Embid, propustio je poslednji trening pred meč sa "orlovima".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Zvanično, razlog je "bolest", ali "Atletik" javlja da bi Embidov nastup protiv srpske selekcije ipak mogao da se desi.

- Da li to Embid ponovo beži od duela sa Jokićem? - pitaju se u američkom portalu "Denver stifs", imajući u vidu da je ne mali broj puta pomenuti centar "odbijao" da igra protiv srpskog asa, obično zbog povreda, ali ponekad i uz naprasne odluke, poput dolaska u Denver s ekipom, pa saopštenja pred meč da ipak neće da se nadmeće.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Utakmica Srbija - SAD u košarci se igra u nedelju od 17.15, uz prenos na portalu "Novosti".

U istoj grupi još su i Južni Sudan i Portoriko.

---

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: "FOKUS NAM JE PARIZ 2024": Basketaš Strahinja Stojačić za "Novosti" o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVEČANO OTVORENE OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU! Ceremonija koja se obračunala sa tradicijom i nikog nije ostavila ravnodušnog (FOTO/VIDEO)