MICIĆ PRED DUEL SA AMERIKOM: Ne mogu da kažem da smo bolji, ali ako date sve od sebe uvek postoje šanse

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

28. 07. 2024. u 09:19

DOŠAO je red na dugo očekivani meč između košarkaša Srbije i SAD na Olimpijskim igrama. "Orlove" već na startu planetarsne smotre očekuje težak posao, a o ovom duelu govorio je Vasilije Micić.

МИЦИЋ ПРЕД ДУЕЛ СА АМЕРИКОМ: Не могу да кажем да смо бољи, али ако дате све од себе увек постоје шансе

FOTO: Tanjug/AP

Svestan je sjajni plejmejker kvaliteta rivala, ali ističe i da naša selekcija ima kvalitetan sastav.

- Igraćemo protiv jednog od najboljih timova u poslednjoj deceniji ili dve. Ali kao što uvek mislimo – to je samo jedna utakmica. Mislim da i mi imamo dobar tim. Nismo mogli da imamo kompletan sastav u svim prijateljskim utakmicama, ali poslednje dve utakmice smo bili kompletni i mislim da smo izgledali dobro. Naravno, kada dođete na takmičenje, uvek je drugačije jer postoji nervoza, to je prva utakmica. Ali mislim da smo dovoljno iskusni i zreli da sve ovo izdržimo i nadam se da će biti zabavna utakmica - rekao je za "Basketnjuz" igrač Šarlota.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Nije dvostruki šampion Evrolige sa Efesom mogao da odgovori na pitanje da li je ovaj tim SAD bolji od onog iz 1992. godine.

- Ne mogu baš da pričam o tome jer sam rođen 1994. Ali nakon što sam ove godine doživeo NBA utakmice i video ove momke i kako igraju, mogu da kažem da su vrlo talentovani. Bez obzira na to koliko godina imaju, oni su neverovatni profesionalci i odličan primer za svu evropsku decu. To je definitivno nešto protiv čega ću rado igrati.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Dotakao se i pripremnog meče koji je Srbija ubedljivo izgubila od tima Stiva Kera (79:105). Ipak, on ističe da to ne mora ništa da znači pred današnji okršaj.

- Nedostajala su nam dva važna igrača – Bogdanović i Milutinov. Oni su nam jako bitni. Ne mogu da kažem da smo bolji od bilo koga od njih, ali sa ta dva momka smo samo kompletniji tim. Imaju veoma dubok spisak, neverovatnu rotaciju. Ali na kraju dana, to je samo košarka. Ako date sve od sebe i igrate zaista pametno 40 minuta, uvek postoje šanse - zaključio je Micić.

Podsetimo, utakmica Srbija - SAD igra se ove nedelje od 17.15. U našoj grupi se još nalaze Južni Sudan i Portoriko.

BONUS VIDEO: DA ČUJE CEO SVET: Ovo su srpski olimpijci pevali na brodu tokom otvaranja Olimpijskih igara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ON JE ZAPANJIO SRPSKE OLIMPIJCE! U punoj ratnoj opremi stajao na obali Sene i pozdravljao Srbe - evo i zašto (VIDEO)