NEVEROVATAN SPLET OKOLNOSTI: Srpski džudista Strahinja Bunčić će se boriti za olimpijsku bronzu!

Novosti online

28. 07. 2024. u 14:35

Srpski džudista Strahinja Bunčić isprva nije uspeo da se plasira u polufinale Olimpijskih igara, ali će se on i pored poraza - boriti za bronzanu medalju.

НЕВЕРОВАТАН СПЛЕТ ОКОЛНОСТИ: Српски џудиста Страхиња Бунчић ће се борити за олимпијску бронзу!

FOTO: Tanjug/AP

A evo i kako.


*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo najpre, Bunčića je u četvrtfinalu pobedio aktuelni evropski prvak i svetski vicešampion, Denis Vijeru iz Moldavije (i to posle samo 15 sekundi).


Srpski olimpijac je u 16 časova trebalo da se u repesažu bori za šansu da dođe do odličja, ali se u međuvremenu njegov rival Nurali Emomali iz Tadžikistana povredio.

Zato je Bunčić direktno prošao u polufinale, u kome mu pobeda donosi bronzanu medalju (više od toga ne može, usled doživljenog poraza i puta kroz repesaž).

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Njegov rival, oko 17 časova, biće poraženi iz meča u kome se nadmeću Brazilac Vilijam Lima i Kazahstanac Gusman Kirgizbajev.

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Saborna crkva Svetog Save u Parizu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK NIJE HTEO DA PREĆUTI! Đoković otkrio kako se tačno osećao kada je video da Rafael Nadal nosi olimpijsku baklju na otvaranju Igara