"HVALA BOGU DA SAM IH UTIŠAO": Dušan Mandić se oglasio nakon utakmice Srbija - Japan

Novosti online

28. 07. 2024. u 14:49

VATERPOLISTI Srbije teže nego što se očekivalo pobedili su Japan sa 16:15 na startu Olimpijskih igara. Najbolji igrač na utakmici Dušan Mandić izneo je utiske posle utakmice.

ХВАЛА БОГУ ДА САМ ИХ УТИШАО: Душан Мандић се огласио након утакмице Србија - Јапан

FOTO: Tanjug/AP

Sjajni šuter je znao da "delfine" očekuje težak meč, ali je verovao da će on i saigrači ranije prelomiti susret.

- Jeste, vrlo neugodan Japan, znali smo da će nas čekati teška utakmica, doduše, mislili smo da ćemo je prelomiti u trećoj ili četvrtoj četvrtini. Nisu se dali, vraćali su se, iako smo dva puta imali plus tri. Nimalo nisam zabrinut, ovo je reprezentacija koja igra potpuno atipičan vaterpolo, nisu merilo ni naše odbrane, ni naše igre. Prva je utakmica na Olimpijskim igrama, to nosi teret, mnogim momcima je ovo prvi meč na Igrama. Ovo se zaboravlja, fokusiramo se na sledeću utakmicu, koja je Australija - rekao je Mandić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Kako se bližio kraj utakmice, tako su svi na tribinama počeli da navijaju za Japan.

- Ni ja nisam imao ovakvo otvaranje, mngi su mislili da ćemo lakše pobediti, a na kraju su svi navijali za Japan, ali meni je bilo zanimljivo. Hvala Bogu da sam ih par puta utišao.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Naredni rival naše reprezentacije je selekcija Australije.

- Neugodan protivnik, igrali smo sa njima na pripremama, moramo ući skoncentrisano u meč, jaki su fizički, puno plivaju, moramo ući istom merom. Najbitnije da smo upisali pobedu i to da smo tako otvorili takmičenje. Sledeći meč nam je sve na svetu, idemo da se odmorimo i da pogledamo ostale mečeve, pre svega tu utakmicu Španije i Australije, znam da su Španci pobedili, ali ne znam koliko. Nije lako nikako pobediti, svi su došli spremni i svi žive svoje snove dok traju Olimpijske igre. Nema razloga za brigu, popravićemo se i pokušati da popravimo igru. Ovo je turnirski sistem, osam mečeva, znamo kako treba - zaključio je Mandić.

Podsetimo, "delfini" brane zlatnu medalju osvojenu pre tri godine u Tokiju. Takođe, najbolji su bili i u Rio de Žaneiru 2016. godine.

BONUS VIDEO: "A PATROLE JOKIĆA NIKOLE!" Raspevani srpski navijači pred meč sa timom snova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ON JE ZAPANJIO SRPSKE OLIMPIJCE! U punoj ratnoj opremi stajao na obali Sene i pozdravljao Srbe - evo i zašto (VIDEO)