"ČOVEK NE IGRA DVA MESECA, UĐE I DA NAM 21 POEN ZA POLUVREME!" Aleksa Avramović o porazu Srbije od Amerikanaca na Olimpijskim igrama

Novosti online

28. 07. 2024. u 19:38

Košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je od američkog "tima snova" u 1. kolu turnira na Olimpijskim igrama "Pariz 2024", a Aleksa Avramović, član naše nacionalne selekcije, bez dlake na jeziku je analizirao ovaj duel.

ЧОВЕК НЕ ИГРА ДВА МЕСЕЦА, УЂЕ И ДА НАМ 21 ПОЕН ЗА ПОЛУВРЕМЕ! Алекса Аврамовић о поразу Србије од Американаца на Олимпијским играма

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Srbija je izgubila sa 26 poena razlike od Amerikanaca, posle čega je pomenuti spoljni igrač "orlova" istakao:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Nema šta. Ušli smo u utakmicu agresivno, poveli sa maksimalnih +8, međutim... Oni su ekipa sa 12 fantastičnih igrača, ekipa u kojoj Durant nije igrao mesec, dva i dođe i da 21 poen za poluvreme, bez promašaja, pet od pet je trojke šutirao... Mislim da smo imali svoje šanse, ali kad im dođe neki trenutak i pogode onako... Valjda su 12 trojki dali za poluvreme, ne znam koliko do kraja, stvarno mislim da nisu ispod 20, to je onda sjajno šutersko veče. Mi smo promašali dosta otvorenih šuteva, ali maksimalno motivisani ulazimo u sledeću utakmicu protiv Portorika. I to je to.

Rekao je da su "orlovi" pratili megdan Južni Sudan - Portoriko:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Gledali smo ih, da. Dobre ekipe, dosta trče, imaju dobru tranziciju... Ali, imamo i mi svoje kvalitet, samo moramo da budemo disciplinovani ako želimo da pobedimo.

Srbija igra sa Portorikancima u sredu, takođe od 17.15.

Pratite i taj duel na portalu "Novosti".

Na dobrom ste mestu.

BONUS VIDEO: DA ČUJE CEO SVET: Ovo su srpski olimpijci pevali na brodu tokom otvaranja Olimpijskih igara

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ON JE ZAPANJIO SRPSKE OLIMPIJCE! U punoj ratnoj opremi stajao na obali Sene i pozdravljao Srbe - evo i zašto (VIDEO)