NEVERICA U PARIZU: Endi Mari ne ide još u penziju, napravio je pravo čudo!

Novosti online

28. 07. 2024. u 21:51

BRITANSKI teniser Endi Mari je zajedno sa partnerom Danom Evansom napravio podvig u dublu. Eliminisali su Kei Nišikorija i Danijela Tara rezultatom

НЕВЕРИЦА У ПАРИЗУ: Енди Мари не иде још у пензију, направио је право чудо!

Foto: Profimedia

2:6, 7:6, 11:9. 

U svom poslednjem turniru u karijeri, Škot je odigrao jedan od najspektakularnijih mečeva od kada se bavi tenisom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U super taj-brejku, Japanci su vodili 9:4 i svi su samo čekali da meč bude gotov. A, onda su Marej i Evans napravili pravo čudo i oduševili sve na stadionu. 

Nekad prvi teniser sveta neće u penziju pre 2. kola Olimpijskih igara, u kojem će čekati pobednika duela Belgijanaca i favorizovanih Francuza, za koje igraju Artur Fils i Ugo Umber.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Uz tri grend slem titule i prvo mesto na ATP listi, jedno od najvećih Marejevih ostvarenja u karijeri bio je trijumf na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine i u Rio de Žaneiru 2016. U Londonu je 2012. godine savladao Federera u borbi za zlato i sprečio Švajcarca da osvoji "Karijerni Zlatni slem", dok je 2016. osvojio prvo mesto pobedivši Huan Martina del potra u četiri seta.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)