''ŠANSE SU 85-15 ZA NOVAKA!'' Poznati teniski trener ubeđen u trijumf Đokovića protiv Nadala na Olimpijskim igrama u Parizu

Novosti online

29. 07. 2024. u 09:40

Trener Korentana Mutea Petar Popović smatra da je Đoković veliki favorit u duelu sa Rafaelom Nadalom.

ШАНСЕ СУ 85-15 ЗА НОВАКА! Познати тениски тренер убеђен у тријумф Ђоковића против Надала на Олимпијским играма у Паризу

Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

- Nadal je nikad slabiji i nikad sporiji… Kretanje mu je palo, čak i slabije udara, ali Rafa u Parizu je – Rafa. Ljudi rezonuju da bi trebalo to Nole da dobije… Ipak, i Nole je rovit. Jeste neverovatan rezultat igrati finale Vimbldona tri sedmice posle operacije (meniskusa), ali imao je žreb iz snova – ni on ne bi mogao tako da napravi… Nije imao velikih mečeva do finala, mada to čudno zvuči - rekao je Popović za Sport klub i dodao:

- Po mom mišljenju, Nole je favorit, 85-15 su šanse za njega. Gledao sam Nadala u poslednja dva-tri meseca i stvarno je malo i tužno gledati ga na tom nivou… Čak je i dobio više mečeva u odnosu na to kako igra, malo i na ime. U Bostadu ga je Boržes počistio, ali i pre toga je igrao na niskom nivou, za svoje standarde na šljaci.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Biće to 60. okršaj Đokovića i Nadala, a Novak trenutno vodi sa 30-29.

- Nadam se nekom rezultatu 6:4, 6:4, na primer. Ni Nole nije imao de fakto prvo kolo, neverovatno je šta se dešava na OI, da dubl igrači nastupaju u singlu, to je smešno jer je to drugi sport, nisu ista liga.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Očekuje se vrlo topao dan, sa najvišom temperaturom oko 30 stepeni.

- Svakako to pomaže Nadalu, spin odskače više kad je toplo. Nole ima oko, on to može da hvata u penjanju, ali to onda diže šanse Rafi. Ako bude stvarno tako toplo, onda su šanse 70-30 za Novaka - zaključuje Popović za Sport klub.

(Sport klub)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZABORAVLJENA SRPSKA IMENA: Pogledajte kako su se zvali naši preci prema turskom popisu iz 1455. godine (FOTO)