LAŽNA DRŽAVA KOSOVO U ŠOKU! Zlatna iz Tokija izbačena sa Olimpijskih igara, a Srpkinja trlja ruke

Novosti online

29. 07. 2024. u 11:12

Džudistkinja Nora Đakova, jedna od najboljih sportistkinja sa "Kosova", izbačena je sa Olimpijskih igara u Parizu jer je tokom meča prvog kola dobila tri opomene od sudije - to je ujedno značilo i poraz za nju, pa će se u nastavku takmičenja boriti Lhagvatogogin Enhrilen iz Mongolije, koja je uspela da odbije sve napade.

ЛАЖНА ДРЖАВА КОСОВО У ШОКУ! Златна из Токија избачена са Олимпијских игара, а Српкиња трља руке

Foto: Profimedia

Đakova je i u Parizu imala ulogu favorita, očekivalo se da osvoji novu olimpijsku medalju, ali je na kraju potpuno podbacila već na samom startu.

Ovaj rezultat mogao bi da otvori put brojnim drugim džudistkinjama, među kojima je i srpska predstavnica Marica Perišić, koja je na samom startu takmičenja pokazala impresivnu formu i nakon samo nekoliko desetina sekundi iponom savladala svoju rivalku.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Inače, Nora Đakova je pored zlata na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojila i bronzu na Svetskom prvenstvu 2021. godine u Budimpešti, kao i niz medalja na Evropskim prvenstvima i drugim najvećim džudo takmičenjima na svetu.

Kao i njena koleginica Distrija Krasnići, Nora Đakova nosi čin pukovnika u vojsci Albanije, iako na najvećim svetskim takmičenjima predstavlja takozvano Kosovo.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: DA ČUJE CEO SVET: Ovo su srpski olimpijci pevali na brodu tokom otvaranja Olimpijskih igara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRENOS, ĐOKOVIĆ - NADAL: Neviđen spektakl na Olimpijskim igrama!