"A ŽELEO SAM ZLATO! SVAKI DAN SAM MISLIO O TOME!" Ovako je Rafael Nadal reagovao nakon što ga je Novak Đoković pobedio na Olimpijskim igrama

Đ. S.

29. 07. 2024. u 16:35

Novak Đoković i Rafael Nadal sastali su se u drugom kolu Olimpijskih igara "Pariz 2024", a potom je španski as iskreno priznao da je naišao na boljeg od sebe.

А ЖЕЛЕО САМ ЗЛАТО! СВАКИ ДАН САМ МИСЛИО О ТОМЕ! Овако је Рафаел Надал реаговао након што га је Новак Ђоковић победио на Олимпијским играма

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Novak Đoković je na fantastičan način pobedio Nadala i prošao u osminu finala olimpijskog turnira.

- Novak je bio bolji od mene u svim aspektima - konstatovao je Rafa, bez ikakve zadrške.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--


Osvrnuo se potom na činjenicu da je možda poslednji put igrao na Centralnom terenu Rolan Garosa, grend slema kog je osvajao 14 puta:


*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Sve je ovde posebno. Želeo sam da osvojim zlato, mislio sam o tome svaki dan. Svaki dan sam radio na tome. Svaki dan i razmišljam da li sledi moj poslednji meč ili ne. Ja sam taj koji odlučuje, ali... ko sad zna. Ako osetim da ne mogu više fizički da podnesem, završiću karijeru. Ali, i dalje uživam u svemu ovome - odagnao je Rafael Nadal sumnje oko toga da li će i dalje igrati.

Ako vas Novak Đoković zanima, a naročito njegovi nastupi na Olimpijskim igrama, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećenoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Gužve na Rolan Garosu, svi hitaju da vide Novaka Đokovića

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ĐOKOVIĆ RAZBIO NADALA! Ne pomaže ni bezobrazluk sudije, Novak deklasirao kralja šljake - ide po olimpijsko zlato!