IGRAO U NBA, SAD NASTUPA U PARIZU, ALI NE U KOŠARCI: Amerikanac se takmiči u drugom sportu na Olimpijskim igrama (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

29. 07. 2024. u 19:46

POZNATI NBA košarkaš Čejs Badinger nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu, ali ne u košarci niti basketu, već u verovali ili ne, odbojci na pesku.

ИГРАО У НБА, САД НАСТУПА У ПАРИЗУ, АЛИ НЕ У КОШАРЦИ: Американац се такмичи у другом спорту на Олимпијским играма (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

On je po okončanju košarkaške karijere odlučio da se okrene pomenutom sportu i očigledno da beleži dobre rezultate.

Badinger je zajedno sa Majlsom Evansom doneo pobedu Sjedinjenim Američkim Državama protiv Francuza Jusefa Kroua i Arnoa Gatijea-Rata sa 2:0 (21:14, 21:11).

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ovaj 36-godišnjak je u NBA ligi odigrao ukupno 407 utakmica, a prosečno je beležio 7,9 poena, 3 skoka i 1,2 asistenciju po utakmici.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

On je u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu nastupao za Hjuston, Minesotu, Indijanu i Finiks. Jedini klub za koji je igrao u Evropi bila je Baskonija.

BONUS VIDEO: "A PATROLE JOKIĆA NIKOLE!" Raspevani srpski navijači pred meč sa timom snova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NADAL POSLE PORAZA: Rafa otvorio dušu nakon što je izgubio od Novaka Đokovića