"DELFINI" NA "KENGURE": Vaterpolisti Srbije igraju danas protiv Australije

S. R.

30. 07. 2024. u 07:30

ZABRINULI su "delfini" naciju, ali ne i sebe. Vaterpolo reprezentacija Srbije u drugom meču grupe faze nastavljaju bitku ka nokaut fazi danas (10.30) protiv Australije.

ДЕЛФИНИ НА КЕНГУРЕ: Ватерполисти Србије играју данас против Аустралије

Foto: Profimedia

Nikada nisu dvostruki uzastopni olimpijski prvaci izgubili od današnjih rivala. Poslednji susret bio je u okviru priprema za najveću svetsku smotru u Šapcu. Jakšić i drugovi bili su ubedljivi (15:9).

- Oni su tradicionalno nezgodan protivnik i na Olimpijskim igrama i na Svetskim prvenstvima, imali smo duela koje smo okretali. Mislim da treba da pristupimo kao i protiv Japana. Poznajemo ih sa turnira u Šapcu, nema iznenađenja. Ušli smo u turnir pobedom, bilo bi lepo da pobedimo i Australiju - bez previše pompe najavljuje selektor vaterpolista Uroš Stevanović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Mučenje protiv Japanaca u uvodnoj rundi nije poljuljao samopouzdanje igrača.

- Okrećemo se Australiji i siguran sam da će biti bolje. Nismo očekivali da će biti neizvesno sa Japanom. Znali smo da su nezgodan tim, ali ih nismo slomili kada je to bilo izvesno. Nije malo postići 16 golova, ali je puno primiti 15. Znamo da moramo mnogo bolje, najvažniji su bodovi - zaključio je Sava Ranđelović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZABORAVLJENA SRPSKA IMENA: Pogledajte kako su se zvali naši preci prema turskom popisu iz 1455. godine (FOTO)