JADNO I BEDNO! Skandalozan napad na Novaka Đokovića usred Olimpijskih igara

Novosti online

30. 07. 2024. u 08:28

MISLILI smo da ne može jasnije i gore da se udari na Novaka Đoković, ali Ben Rotenberg je udario čini se nikada jadnije i niže.

ЈАДНО И БЕДНО! Скандалозан напад на Новака Ђоковића усред Олимпијских игара

FOTO: Tanjug/AP

Američki novinar Ben Rotenberg odlučio je da se oglasi za vreme trajanja meča između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala na Olimpijskim igrama i očigledno je tačno procenio trenutak kada to da uradi.

Dominirao je Srbin, imao je prednost od 4:0 u drugom setu i gazio ka pobedi, ali je Nadal uspeo da napravi jedan, pa i drugi brejk i vrati se u meč.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

I naravno, baš tada je Rotenberg rešio da se javi na društvenoj mreži "X" i da tako "pecne" Novaka, a poznat je kroz karijeru kao jedan od najvećih kritičara Đokovića.

- Dobro došao, Rafa - napisao je on na francuskom jeziku.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Nadal ga je ražalostio.

Rotenberg godinama unazad koristi svaku moguću priliku da omalovaži Srbina i predstavi ga u negativnom svetlu, ali sada je prešao sve moguće granice. Ničim izazvan, udario je sramno - "ispod pojasa".

Naime, jedan korisnik na društvenim mrežama podelio je "skrinšot" na kom se vidi da Đoković na društvenim mrežama prati Endrjua Tejta. Reč je o kontroverznom kik-bokseru i influenseru koji je optužen za silovanje, trgovinu ljudima i formiranje kriminalne bande za seksualno iskorišćavanje žena.

Sramni Amerikanac je to iskoristio za skandalozan napad. Podelio je objavu i stavio gnusan komentar:

"Novak Đoković, GOAT tenisa i GOAT neiznuđenih grešaka", napisao je Amerikanac.

Svima je jasno da to što Novak prati nekoga na društvenim mrežama ne znači da podržava njegove postupke i stavove, ali sramni Rotenberg je iskoristio priliku da ubedi javnost da najbolji u istoriji podržava takvo ponašanje.

BONUS VIDEO: SJAJAN DEBI: Duarte posle prvog kontakta sa loptom postigao gol za 4:0

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZABORAVLJENA SRPSKA IMENA: Pogledajte kako su se zvali naši preci prema turskom popisu iz 1455. godine (FOTO)