GRMI "BOŽE PRAVDE" NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Evo kako su Zorana Arunović i Damir Mikec "upucali" zlato, pa se slomili na pobedničkom postolju

Novosti online

30. 07. 2024. u 11:02

Srbija ovog jutra i te kako ima razloga za slavlje, pošto su Damir Mikec i Zorana Arunović doneli prvo zlato za našu državu na Olimpijskim igrama u Parizu!

ГРМИ БОЖЕ ПРАВДЕ НА ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА! Ево како су Зорана Аруновић и Дамир Микец упуцали злато, па се сломили на победничком постољу

Foto: Tanjug AP

Naš tandem je bio u pozamašnom rezultatskom zaostatku, a onda su uspeli da se vrate, potom i spasu meč poen, a onda i dođu do trijumfa u poslednjoj seriji.

Turski tandem, koji su činili Ilajda Seval Tarhan i Jusuf Dikec, bili su nešto slabiji u poslednjem krugu, što su naši iskoristili, pa su Mikec sa 10,7 i Zorana sa 9,4 došli do zlatne medalje.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Znali su oni i kako to da proslave, s obzirom na to da su se zagrlili, a onda tako zagrljeni valjali po podu, zbog istorijskog uspeha za Srbiju.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

A onda je ubrzo zagrmelo i "Bože pravde" u Šatoruu. Zorana Arunović se slomila, pustila i suzu, dok je Damir Mikec bio prepoznatljivo hladan. Svaka čast, šampioni, zaslužili ste zlato. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZABORAVLJENA SRPSKA IMENA: Pogledajte kako su se zvali naši preci prema turskom popisu iz 1455. godine (FOTO)