"NA OLIMPU SMO!" Jelena Arunović u euforiji nakon olimpijskog zlata

Đ. Samoilović

30. 07. 2024. u 11:58

SRBIJA je osvojila prvu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Damir Mikec i Zorana Arunović obradovali su naciju, a nakon duela oglasila se Jelena, sestra naše strelkinje, koja je rekla da još nije svesna.

НА ОЛИМПУ СМО! Јелена Аруновић у еуфорији након олимпијског злата

FOTO: Privatna arhiva

Jelena Arunović, sestra i trener Zorane Arunović, rekla je da su sada na Olimpu i da im je to dovoljno.

- Ne znam kakav je osećaj, dogovor je bio da idemo do kraja, gde god bio. Bilo je teško, kolege nisu olakšale, prvi nastupi su u streljaštvu i tenzija je. Čitala sam svašta i pitam se sada jesu li oni turisti ili šampioni. Za mene su bili šampioni i pre dva dana. Bilo je teško i izazovno, kad znate da je jedina stvar koja čupa trogodišnji ciklus, da uradite nešto. Nazad nije bila opcija. Zadovoljni jesmo, iznenađeni nismo. Od EI u Vroclavu nisu bili u finalu u miksu, žrtvovali smo mnogo toga. Trebalo nam je da skoči individualni kvalitet da bismo uspeli. Ne bi bilo nepravedno ni da su Turci pobedili, nijanse su odlučivale. Jutros u 4 u pidžami šetamo po selu i razbuđujemo se da bismo imali visok nivo preciznosti jer je samo 14 dijabola. Na Olimpu smo i to je sada najvažnije - rekla je Jelena Arunović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: MLADIĆ IZ BEOGRADA SVUDA UZ SRBIJU: Filip sa urnebesnom majicom pruža podršku ''orlovima'' i u Lilu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Ruskinja u Rusiji otplivala brže nego što je olimpijska šampionka u Parizu, evo šta će joj se desiti!