"REĆI ĆU NJENO PUNO IME, DA JE I VI ZAPAMTITE!": Zorana Arunović se nakon osvajanja medalje setila Bobane Momčilović Veličković

Đ.S.

30. 07. 2024. u 12:13

Zorana Arunović i Damir Mikec su osvojili zlatnu medalju u miks dublu vazdušni pištolj, a Arunovićeva je iskoristila ovu priliku da posveti medalju Bobani Momčilović Veličković.

РЕЋИ ЋУ ЊЕНО ПУНО ИМЕ, ДА ЈЕ И ВИ ЗАПАМТИТЕ!: Зорана Аруновић се након освајања медаље сетила Бобане Момчиловић Величковић

Foto: N. Skenderija

Ona je rekla da medalju posvećuje njihovoj prijateljici koja je 2020. preminula.

 - 2020. smo izgubili člana tima i više od toga, prijatelja. Govorila sam da ću uvek pričati o njoj jer nam je značila puno, zaslužila je da živi kroz nas i naš uspeh. U Tokiju sam htela da osvojim medalju, kažem da je to za nju, ali koristim ovu priliku da kažem da ima svoj deo u ovoj mojoj medalji. Uspomene na nju žive i živeće dok mi što smo je voleli čuvamo sećanje na nju. Reći ću njeno puno ime, da je i vi zapamtite, Bobana Momčilović Veličković - poručila je Zorana Arunović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: GUŽVE NA ROLAN GAROSU: Svi jure da vide Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ RAZBIO NADALA! Ne pomaže ni bezobrazluk sudije, Novak deklasirao kralja šljake - ide po olimpijsko zlato!