"NOVOSTI" NA KAFI SA… ZORANOM GAJIĆEM, MINISTROM SPORTA: Noletova dvostruka pobeda

Ministar sporta Srbije Zoran Gajić ima običaj da pije gorku kafu. Juče pre podne su je, rezultatima, zasladili Damir Mikec, Zorana Arunović, Novak Đoković i Natalija Šadrina.

НОВОСТИ НА КАФИ СА… ЗОРАНОМ ГАЈИЋЕМ, МИНИСТРОМ СПОРТA: Нолетова двострука победа

Foto: Goran Čvorović

- Preživljamo svaki trenutak s našim sportistima. Idemo u Šatoru da na licu mesta bodrimo Zoranu i Damira u finalu. Šadrina je vrlo mudro, pametno, ubedljivo pobedila Alžirku. I Novaku, svaka čast – kaže ministar, ističući istovremeno da mu je žao svih onih naših takmičara koji su se puno spremali za OI i dali sve od sebe, ali nisu uspeli.

Gledao je Gajić meč na tribinama Centralnog terena "Filip Šatrije" na Rolan Garosu, koji je Đoković ubedljivo dobio protiv svog istorijskog rivala Nadala.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Igrao je maestralno. I protiv publike, i protiv protivnika. Po milioniti put treba ponoviti: svaka mu čast! Ko uživo nije doživeo tu atmosferu koja se pravi protiv njega, ne može da shvati koliko je veliki. Stoički izdržava energiju hiljada ljudi usmerenih protiv njega u publici. To ne može da se vidi na TV. Kakav god rezultat da napravi u takvim uslovima, to je puta dva!

Veruje ministar da ćemo se tek radovati medaljama.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Uvek mi tako krenemo polako, sporije, ali posle ubrzamo, kako Igre odmiču. Na svakoj Olimpijadi je tako. Biće tako i sada – ističe naš sagovornik.

Zoran Gajić ostaje pri proceni da ćemo osvojiti deset olimpijskih medalja i da ćemo tako biti bolji nego u Tokiju.

- Imamo šanse. Jednu smo osvojili, ostaje još devet – kaže ministar, čvrsto verujući u ispunjenje cilja.

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: DA ČUJE CEO SVET: Ovo su srpski olimpijci pevali na brodu tokom otvaranja Olimpijskih igara

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Ruskinja u Rusiji otplivala brže nego što je olimpijska šampionka u Parizu, evo šta će joj se desiti!