VRAĆA SE "FURIJA": Košarkaši Španije savladali Grčku! "Heleni" pred eliminacijom!

Novosti online

30. 07. 2024. u 13:14

Košarkaška reprezentacija Španije savladala je selekciju Grčke s rezultatom 84:77 u drugom kolu grupe A Olimpijskih igara.

ВРАЋА СЕ ФУРИЈА: Кошаркаши Шпаније савладали Грчку! Хелени пред елиминацијом!

FOTO: Tanjug/AP

Vrlo uzbudljiv meč priredile su ove dve selekcije. Početak meča protekao je vrlo zanimljivo i nijedna ekipa nije uspevala da napravi značajniju razliku. Španci su zahvaljujući Santi Aldami uspeli da steknu prednost od velikih 14 poena nakon 20 minuta igre.

Počeli su izabranici Serđa Skariola odlično treći period igre. Nastavili da čuvaju lepu prednost, ali onda se desio pad u igri i Grčka je to iskoristila preko Janisa Adetokumba i Vasilisa Toliopulosa koji je sjajno šutirao za tri poena.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Poslednja deonica donela je najviše uzbuđenja, iako je Španija vodila u ovom periodu igre, Grci su uspeli da izjednače i uvedu meč u neizvesnu završnicu. Međutim, mirnoća Španaca u poslednjem minutu meča donela je prevagu i Španija je upisala prvu pobedu, dok je Grčka i dalje bez pobede.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je upravo Aldama sa 19 poena i 12 skokova, dok je Grke predvodio Adetokumbo sa 27 poena i 11 skokova.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U sledećem kolu Španci će igrati protiv Kanade, dok će Grčka imati poslednju priliku da ostane u igri za prolaz dalje u meču protiv Australije.

BONUS VIDEO: PREKO KARIBA I PARIZA - DO LILA, ZBOG SRBIJE: Dobrica i Zorica snabdevaju srpske navijače

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NADAL POSLE PORAZA: Rafa otvorio dušu nakon što je izgubio od Novaka Đokovića