ODLAGANJE U 4 UJUTRO: Organizatori Olimpijskih igara šokirali takmičare pre zore

Delegacije timova koji učestvuju u triatlonu na Olimpijskim igrama u Parizu su o rezultatima poslednjeg merenje (ne)čistoće Sene izvršenog jutros u 4 sata obaveštene da kvalitet vode nije zadovoljavajući!

ОДЛАГАЊЕ У 4 УЈУТРО: Организатори Олимпијских игара шокирали такмичаре пре зоре

Foto: Goran Čvorović

Takmičenje u triatlonu koje je trebalo da se održi u vodama ove reke u 8 ujutro je tako odloženo, a plivači su i dalje u neizvesnosti.

Prethodno je već bio odložen trening "familijarizovanja" sa Senom, dan ranije, takođe u 8 ujutro, iz istih razloga. Merenja su pokazala da su nalazi viši nego što to propisuju norme "Vord trijatlona". Iz reke vreba bakterija ešerihija koli.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Saga o stanju reke koja preseca Pariz tako se nastavlja. Domaćini su pošto-poto hteli da Igre "spuste" na reku, tu je održana i ceremonija otvaranja, ali se stvari komplikuju kada u nju treba da se skoči.

U Organizacionom komitetu pariske Olimpijade su i dalje optimisti. Nadaju se da će se kvalitet vode uskoro popraviti, a svoja očekivanja zasnivaju na meterološkim predviđanjima da padavina u sledećem periodu neće biti.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Zaključeno je da se Sena dodatno zagadi kada padaju kiše, a da se značajno popravi kada zasija sunce. U svakom slučaju, ističu da otkazivanja neće biti, i da će se svakako plivati, a da samo može da dođe do odlaganja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ RAZBIO NADALA! Ne pomaže ni bezobrazluk sudije, Novak deklasirao kralja šljake - ide po olimpijsko zlato!