"VERUJEMO U MARININU TAKTIKU!" Srpske odbojkašice spremne za "super brzog rivala" na Olimpijskim igrama

Novosti online

30. 07. 2024. u 17:53

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije odigraće u sredu od 13.30 drugu utakmicu na Olimpijskim igrama u Lilu i Parizu.

ВЕРУЈЕМО У МАРИНИНУ ТАКТИКУ! Српске одбојкашице спремне за супер брзог ривала на Олимпијским играма

FOTO: Tanjug/AP

Protivnik je dobro poznat, u pitanju je selekcija Kine sa kojom su se izabranice Marine Maljković sastajale na prethodna dva olimpijska turnira, ali i ovog i prethodnog leta u pripremnim periodima.

– Imali smo pripremnu utakmicu sa njima i poznajemo ih dobro. Danas smo radile na stvarima kako da ih zaustavimo. Verujem da možemo da ih dobijemo. Smatram da imamo dobru taktiku. Na nama je da izađemo na teren i odradimo šta se traži od nas – istakla je Saša Čađo.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U nedelju je reprezentacija Srbije pobedila Portoriko sa 58:55, dok je Kina izgubila posle produžetka od Španije sa 90:89.

– Znamo ih dobro. Igraju mnogo na niskom postu. Igraju brzo, imaju brze bekove. Radile smo vredno i verujemo u Marininu taktiku. Nadam se da će biti dobra utakmica, da ćemo dati naš maksimum, da će to biti dovoljno da pobedimo na kraju – zaključila je Ivana Raca.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Srbija je u Tokiju pre tri godine obezbedila plasman u polufinale pobedom protiv Kine 77:70, dok je pet godina ranije u Riju u grupnoj fazi rezultat bio 80:72 za naš tim. Ovog leta u Kortrajku na pripremnom turniru Srbija je slavila protiv Kine sa 93:82 uz 16 poena Jovane Nogić i 14 Nadije Smailbegović, dok je prošlog leta u novobeogradskoj Hali sportova „Ranko Žeravica“ bilo 86:55 za ekipu Marine Maljković.

U drugom duelu dana u grupi A, od 11 časova u Pjer Moroa hali igraće Portoriko i Španija. Plasman u četvrtfinale obezbediće dve prvoplasirane ekipe iz grupe, kao i dve najbolje trećeplasirane ekipe sa turnira.

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećenoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: MLADIĆ IZ BEOGRADA SVUDA UZ SRBIJU: Filip sa urnebesnom majicom pruža podršku ''orlovima'' i u Lilu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ POSLE MEČA NAŠAO PROVOKATORA! Evo šta je Novak učinio kada se završio derbi sa Nadalom na Olimpijskim igrama!