CEO SVET U ČUDU! Šta se desilo Srbinu u poslednjih 60 metara?

Novosti online

31. 07. 2024. u 08:04

Veslači Srbije Martin Mačković i Nikolaj Pimenov vodili su dramatičnu borbu za plasman u finale trke na 2.000 metara u Parizu, ali nisu uspeli da se plasiraju u borbu za medalje.

ЦЕО СВЕТ У ЧУДУ! Шта се десило Србину у последњих 60 метара?

Foto: Profimedia

Vodili su tokom tri četvrtine trke, ali su ih potom prestigli Holanđani i Španci, pa su na kraju bili četvrti.

Na samo 60 metara do kraja, Nikolaj je spustio vesla u vodu, a u takvoj situaciji je Marin Mačković pokušao da neverovatnim naporom uvede obojicu naših takmičara u finale. I nije uspeo. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Posle svega, oglasila se jedna korisnica tvitera, uz objašnjenje da je ona tetka Martina Mačkovića. Objavila je fotografiju sa Martinom i uz to dodala tekst:

"Tetkino dete nije danas uspelo da se plasira u finale OI u Parizu, u disciplini dubl skul. Naime, sve vreme su vodili, da bi 50 m od cilja, njegov partner Pimenov odustao spustivši vesla u vodu. Hvala svima koji su se radovali sa mnom i navijali za ove momke".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Na pitanje šta se dogodilo Pimenovu, dodala je kratko:

"Evo sad kad sam se malo smirila, pitaću moje dete da mi objasni, ono što znam je da nije mogao mentalno, ni fizički da izdrži do kraja".

Mačković i Pimenov plasirali su se u polufinale dominantnim nastupom u repasažu u nedelju. Ipak, nisu uspeli da dva dana kasnije privedu posao kraju. 

(Mondo)

BONUS VIDEO: "A PATROLE JOKIĆA NIKOLE!" Raspevani srpski navijači pred meč sa timom snova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NADAL POSLE PORAZA: Rafa otvorio dušu nakon što je izgubio od Novaka Đokovića