"NEVEROVATNO!" Novak Đoković nije mogao da dođe sebi posle pobede nad Kepferom

Novosti online

31. 07. 2024. u 13:59

Novak Đoković i Dominik Kepfer sastali su se u osmini finala na olimpijskom teniskom turniru, a posle nove pobede u Parizu Nole nije skrivao zadovoljstvo.

НЕВЕРОВАТНО! Новак Ђоковић није могао да дође себи после победе над Кепфером

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Đoković je pobedio neugodnog Kepfera posle zanimljivog duela, a onda ovako reagovao dok je još bio na Centralnom terenu teniskog kompleksa "Rolan Garos", čuvenom stadionu "Filip Šatrije":

- Pre svega, najteži dan kada su u pitanju uslovi. Neverovatna sparina na terenu! Pogotovo kada je stadion pun. To je... ti uslovi su dosta teški. Ali, za oba tenisera su isti, mora čovek da se prilagodi. Ali, stvarno, dosta je, dosta teško! Mnogo smo se znojili, evo, ovo je već četvrta majica koju sam promenio - uz osmeh je rekao Nole, dodajući:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Drago mi je što sam uspeo da prelomim taj rezultat u prvom setu, u 12. gemu, na 6:5. Ja sam dobro krenuo, ali, iskreno, malo sam bio iznenađen njegovom dobrom igrom, bio je dosta agresivan. Dosta je viši odskok loptice bio danas, dosta je brža loptica, a za nekog ko ima dobar spin i dobar servis sa mnogo rotacija... mnogo nezgodan rival, jako nezgodan. Iako sam igrao protiv levorukog igrača pre dva dana, protiv Nadala, ovo je potpuno drugačiji igrač. Definitivno sam bio izazvan na terenu, ali drago mi je da sam odgovorio na izazov na pravi način.

A sada - Stefanos Cicipas.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Ovde smo finale igrali 2021. godine. Izuzetno kvalitetan teniser, koji je pravio najveće rezultate ovde, i na ovoj podlozi. Veoma kvalitetan. Imao sam uspehe protiv njega, ali i gubio. Uvek su neizvesni mečevi s njim, jer ima prodoran servis i forhend, naravno. Sve će biti teže i teže, ali znam šta me očekuje i biću spreman - uveren je Nole.

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, ne samo ono što Novak Đoković na njima radi, već i sve ono najvažnije i najzanimljivije o Igrama - pratite ih na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećenoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Gužve na Rolan Garosu, svi hitaju da vide Novaka Đokovića

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NADAL POSLE PORAZA: Rafa otvorio dušu nakon što je izgubio od Novaka Đokovića