OLIMPIJSKE IGRE SE CRVENE OD STIDA! Ruskinja sa srpskom zastavom žestoko pokradena u Parizu

Novosti online

31. 07. 2024. u 14:20

Ne mogu da shvatim kako su sudije odlučile da Natalija Šadrina nije pobedila, izjavio je danas selektor ženske bokserske reprezentacije Mirko Ždralo posle poraza srpske reprezentativke u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu.

ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ СЕ ЦРВЕНЕ ОД СТИДА! Рускиња са српском заставом жестоко покрадена у Паризу

Foto: Profimedia

Reprezentativka Srbije u boksu Natalija Šadrina nije danas uspela da se plasira u polufinale u kategoriji do 60 kilograma na OI u Parizu, pošto je izgubila od Kineskinje Venlu Jang odlukom sudija 3:2.

"Imali smo meč u kojem je naša Sara Ćirković po svemu što smo videli nezasluženo izgubila. Evo danas smo imali još jedan ubedljiv meč Natalije Šadrine. Njena protivnica je dobila i javnu opomenu zbog opstruisanja borbe... Natalija je pobedila kod sudija prvu i treću rundu, a u drugoj je bila podeljena odluka. Ta javna opomena kod svih sudija oduzima jedan bod u jednoj rundi. Tako da je ta druga runda bila ujednačena kako god su sudije odlučile. Ne mogu da shvatim da je meč na kraju otišao u korist Kineskinje, sve je moguće", izjavio je Ždralo.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

On je priznao da je posle borbe protestovao kod sudija.

"Aplaudirao sam sudijama iz protesta, koji je dozvoljen ovde. Mimo toga ništa više ne možemo ovde da uradimo", istakao je selektor Srbije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: Gužve na Rolan Garosu, svi hitaju da vide Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NADAL POSLE PORAZA: Rafa otvorio dušu nakon što je izgubio od Novaka Đokovića