"SELE SMO POSLE ONAKVOG PRVOG MEČA..." Otkriveno kako su košarkašice Srbije razbile Kinu na Olimpijskim igrama

Đ. S.

31. 07. 2024. u 15:29

KOŠARKAŠICE Srbije plasirale su u četvrtfinale Olimpijskih igara u Parizu, posle čega je članica našeg državnog tima Nadija Smailbegović otkrila kako se do važnog trijumfa nad Kinom došlo.

СЕЛЕ СМО ПОСЛЕ ОНАКВОГ ПРВОГ МЕЧА... Откривено како су кошаркашице Србије разбиле Кину на Олимпијским играма

FOTO: Tanjug/AP

Nakon tesnog trijumfa protiv Portorika, izabranice Marine Maljković su deklasirale Kinu, a onda je Nadija Smailbegović ovako sumirala utiske:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Posle utakmice protiv Portorika imale smo sastanak, "skupile smo se". Jer nismo pokazale ono pravo, nismo dale sve od sebe. A mislim da smo na današnjoj utakmici to pokazale i popravile dosta stvari. Ona dva meseca što smo radili, što smo se pripremali, danas je izašlo na videlo i, automatski, donelo je i dobar rezultat, pobedu - rekla je Smailbegovićeva.

Na pitanje koliko je bilo bitno da same sebi pokažu da mogu više, kratko je istakla:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Od velike važnosti! Mi smo to oduvek znale. Kako smo trenirale, tačno smo i osećale to. Jednostavno, ta utakmica protiv Portorika... da li to što je bila prva utakmica, a većina nas debituje na Olimpijskim igrama, mislim da nam je to potom dalo vetar u leđa da pokažemo ono što stvarno možemo.

I sad - obezbeđeno četvrtfinale. Selidba iz Lila u Pariz:

- Idemo u Pariz, to je bio i cilj (smeh). Veoma smo srećne zbog toga. Naravno, sada je malo lakše, ali čeka nas još jedna utakmica (u grupi), sa Španijom. I zbog samopouzdanja je ona važna, a i za plasman. Zato je bila i važna ova razlika kojom smo pobedile Kinu - zaključila je naša reprezentativka.

Srbija poslednji meč u grupi igra protiv Španije 3. avgusta od 13.30. Taj duel odlučiće ko će sa prve pozicije proći u narednu rundu.

BONUS VIDEO: "A PATROLE JOKIĆA NIKOLE!" Raspevani srpski navijači pred meč sa timom snova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NADAL POSLE PORAZA: Rafa otvorio dušu nakon što je izgubio od Novaka Đokovića